20 mars 2015

Mio, käk och nätverk

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag ätit mat med Peter och jobbat med honom på Svedjeholmskyrkan för att fixa med nätverket. Vi skarvade några kablar för att koppla bort en switch.
Hjälp: Idag har jag och Peter hjälpt Broskolan och Svedjeholmskyrkan med nätverket.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick hjälp av Peter med nätverket.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och lyssnat på Marcus Birro, Lukas Berggren och Tommy Dahlman.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario att ta sig till jobbet.
Träning: Idag har jag kört latsdrag.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att Anders och Josef mixade. Jag är även tacksam över att jag inte skar mig så mycket idag. Jag råkade nämligen skära mig i tummen.
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, betalat räkningar och hjälpt Mario med telefonen.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario och Mattias att ta sig till och från jobbet. Jag har även hjälpt Mario med mobilen.
Träning: Idag har jag gjort några sit-ups.
2012: Idag har jag jobbat på Mio och när jag slutade på jobbet så skjutsade jag hem Mario och åkte sedan och grattade Marcus som idag fyllde 10 år.
Sannas fiskar
Morgonbild från mitt fönsterEn bild på den som fyller år och hans kompis
Stopp för att komma in på Sannas rum
2011: Idag så har jag sänt radio och lagt ut budskapet på hemsidan. Jag hjälpte även till med att fixa så att projektorn jobbade på rätt sätt. Efter det så mixade jag på församlingsdagen. När det sedan skulle sändas radio så la jag ut ett budskap för sändning och spelade musik då det inte fanns någon ansvarig för radio. Förra gången det var radiosändning så ställde jag upp, men den här gången nekade jag, för att ett nej är ett nej. När jag hade fixat så att det sändes något i radio så åkte jag till Sidensjö och hjälpte till med att koppla in nätverksuttag och kablar. Jag fick även sjunga singstar och spela med syrran.
2010: Idag har jag funderat på varför inte fler skriver kommentarer i min blogg. Jag ändrade även så man kan klicka gilla eller gilla inte, men inte ens då trycker besökarna. Jag ringde även och felanmälde internet.