17 juli 2015

DV-band till datorn

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter det så har jag fört över några dv-band till datorn. 

2014
Dagbok: Idag har jag varit i Sundsvall och lämnat in gitarren på service. Förhoppningsvis kommer gitarren att låta bättre framöver. Om den låter bättre framöver så tackar jag 4Sound för bra service! Jag passade även på att träffa Peter. Jag fick se hur han bor i Sundsvall och efter det så åkte vi och åt mat. Förutom det så var jag på Biltema & några butiker i Birsta. Efter det så badade jag och när jag kom hem så funderade jag över mina framtidsplaner och letade olika alternativ för att förhoppningsvis kunna bestämma mig. 
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mio genom att hämta hatthyllan som en kund väntar på. Peter hade varit snäll och hämtat den på Mio i Sundsvall så jag hämtade den hos Peter och lämnade den sedan på Mio i Örnsköldsvik. När jag skulle åka hem så såg jag två arbetskompisar som gick en promenad och jag skjutsade hem dem. 
Träning: Idag har jag gjort några situps och simmat. 
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag blev bjuden på mat av Peter. 

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, varit i Sidensjö och firat Mickes bröllopsdag, spelat gitarr, lekt med barnen mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt till genom att ta hand om barnen, men även genom att plocka bort saker från bordet.
Träning: Idag har jag gått en promenad på jobbet. 
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag fick träffa två av mina bröder i Sidensjö. 
2012: Idag har jag paddlat kanot med syskonen och deras barn. Det var en härlig tur tillsammans och vi passade även på att grilla. När vi var klar så åkte vi hem till föräldrarna och fick äta mat. Därefter så tog jag med mig några barn och badade i Snippersjön.
2011: Idag har jag mixat på kyrkan och jag fick därför mixa Åsa och Marlene. Jag hade gärna spelat med dem, men utan ljudtekniker så är det svårt. Efter mötet så redigerade jag budskapet och la ut det på hemsidan. När jag hade gjort det så köpte jag lite grillmat och åkte till Prästänget. Vi spelade volleyboll, badade och grillade. Efter det så åkte jag till Dan och Åsa för att hjälpa Johanna med hennes mixer. Jag la över låtarna hon hade spelat in eftersom hon inte kommit på hur hon ska göra. Därefter åkte jag till Sidensjö och träffade Anna.
2010: Idag har jag jobbat på Mio och sedan fixat en A3-lapp med budskap om att vi går på semester. Se bild.

Här kommer en förklaring till namnen: Vi kallar Carina för Ester för att hon har Ester som andranamn. Mats kallas för Ernst för att han försöker inspirera kunder på Mio och det gör även Ernst K. Jag kallas för Sune för att jag sagt att jag gillar Sunes jul. Efter det så åkte jag hem och redigerade lite film och åkte sedan på JesusRock. Jag lyssnade först på ett band, sedan åkte jag och Mattias och hälsade på hos Jeremia. När vi hade gjort det så åkte vi tillbaka till JesusRock och såg ett band till. När de hade spelat klart så åkte Mattias och Jeremia hem, men jag stannade kvar på Scen kväll med Gud och det var ett härligt möte tycker jag.


Efter det så åkte jag hem. Dock fick jag stanna vid en parkeringsficka när jag var påväg hem eftersom jag behövde vila en liten stund. Efter det så åkte jag vidare, så klockan 3 så var jag hemma. Här kommer några bilder från JesusRock.
2009: Idag har jag hämtat ett paket, städat, åkt på Mio, efter det så kom min syster på besök. Lite senare åkte jag och Anders på Svedjeholmskyrkan och jobbade med multikabeln.