11 juli 2015

Redigeringen fortsätter

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag köpt utrustning för att kunna skruva i Esters mobil och jag har skruvat i den och fått sträck på displayen som tidigare var svart. Förhoppningsvis går det att köpa en ny och byta den gamla, men det är mycket skruvande. Förutom det så har jag jobbat en del med min YouTube kanal idag. Sorterat lite i spellistor, skapat nya och delat nya klipp. Förhoppningsvis blir jag klar med bröllopsfilmen till Eveline & Stefan. 

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, bytt chatt i Kristna Bloggares blogg, joggat runt Höglandsjön mm. 
Hjälp: Idag har jag hjälpt mina arbetskamrater att ta sig till och från jobbet. 
Träning: Idag har jag joggat runt Höglandsjön.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag kommit in på de studier jag har sökt. Nu gäller det bara att väga för- & nack-delar, men även leta boende. 
JA ELLER NEJ, DET ÄR FRÅGAN


2013
Dagbok: Idag har jag sovit i stugan, gått en promenad, badat, paddlat, träffat Domino & Noah samt varit på fiskfest hos Dan
Hjälp: Idag har jag hjälpt till genom att torka av borden hos Dan. Förutom det så har jag grillat korv.
Träning: Idag har jag gått en promenad och även kört armhävningar
Tacksam: Idag är jag tacksam för det fina vädret och för att jag fick vara hos min bror på fiskfesten. 
2012: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet så har jag väntat på att få spela volleyboll, men vi var bara två pga. vädret, så istället så åkte jag och scannade in 3 pärmar till en dator. Det gjorde jag på Svedjeholmskyrkan, men hann inte spara det på mitt usb-minne pga. att klockan blev för mycket.
2011: Idag har jag redigerat film hela dagen. Jag jobbade med en presentationsfilm med 4 personer. Jag känner mig ganska nöjd med den och hoppas att de som ska använda den gör det också. Jag har lagt ner rätt så mycket jobb på den, men jag har en del jobb kvar på den ändå. På kvällen så skruvade jag i min gamla telefon för att byta högtalare, men tydligen passade den inte i telefonen så det är inte alltid man kan lita på de som säljer på e-bay.

2010: Idag har jag spelat gitarr på Svedjeholmskyrkan. Tack vare att Mikael mixade så kunde jag få spela gitarr. Det gick hyfsat idag. Efter jag spelat så fick jag lyssna till en underbar predikan av Mattias Hedman, den var så bra att jag lyssnar på den nu igen via hemsidan. Här kommer en länk.

Lite plockat från dagens predikan:
Längta till jobbet! 
Tänk positivt! 
Välsigna ditt jobb! 
Jag kan göra något för någon annan. 
Den som är död är friad från synd. 
 Jesus den här dagen vill jag leva för dig! 

Det är så lätt att bli irriterad, men varför blir vi det? Det spelar oftast ingen roll. 
Låt inte tjuven stjäla din glädje (Oftast är det egot som vill, förväntar sig och tycker). 
Jag har dött, så jag behöver inte bli arg. 
Jag vet att jag tillhör Jesus, så andras misstag ska inte få förstöra mitt liv. 
Tjuven försöker alltid att få oss att skjuta upp saker, men idag är frälsningens dag, så skjut inte upp det du kan förändra idag. Ofta får vi höra du är för trött för det där, du kan ta det där imorgon istället... 

Efter dagens predikan så la jag ut det på hemsidan, därefter lagade jag två monitorer eftersom de hade dåliga speakonkontakter, nu har de bättre kontakter. När jag hade fixat monitorerna så tog jag med mig en monitor och åkte på Nätra marknad. På marknaden hittade jag ett par shorts och två gladpackmaskiner. När jag kände mig nöjd där så åkte jag till föräldrarna och åt mat med dem. Efter vi hade ätit så åkte jag till barnlägret. Där var Barn-OAS på besök och de hade med sig en hel del ljud och ljus. Jag lyssnade på dem när de spelade och har just besökt deras hemsida. En riktigt bra hemsida tycker jag. Efter det så fixade jag och Mikael bild och ljud till kvällens fotbollsfinal. Jag kollade inte på den så mycket utan jag hjälpte barn-OAS att rigga ner istället. Efter det så skjutsade jag hem en kompis till André. Jag fick reda på att han blivit misshandlad. Jag tycker så synd om honom, för han var inte skyldig till något. De bara anföll honom utan anledning. Jag tycker synd om personer som blivit misshandlade. Nog om det. Efter jag hade skjutsat hem honom så såg jag målet som Spanien gjorde för att vinna. En bra sak på Barn-OAS var vattenliknelsen. Om man är törstig och ser någon som har vatten, så blir man inte mindre törstig utan man måste ta emot det först. Samma sak gäller mellan dig och Jesus.
2009: Idag har jag sparat filmen från barnlägret så att det är en fil istället för två. Så nu är det färdigt för att göra en dvd. Jag måste bara fixa kapitel i ett annat program, men det får bli senare för nu ska jag åka och träna. Jag åkte till Step In och tränade. Jag tränade efter samma papper som förra gången eftersom jag tycker att det var bra träning. När jag hade tränat klart så åkte jag till Nätra marknad, men jag hittade inget speciellt där, men jag hittade några att snacka med iallafall. När jag kände mig nöjd där så åkte jag till en som fyller 40 år nästa vecka. De hade öppet hus. De har nämligen köpt ett nytt hus och jag var bjuden dit. Det kändes verkligen roligt. Jag misstänkte att det var något mer än att bara komma på besök å se deras nya hus och det visade sig att mannen i huset fyllde 40 år, så jag tog med mig en present. När jag var där så fick vi äta gott och jag snackade med många jag kände där också. När jag sedan kände mig nöjd där så åkte jag å hälsade på mina föräldrar eftersom jag ändå körde förbi deras hus på hemvägen, sedan så åkte jag till lägenheten och la upp påminnelser om ljudveckorna för år 2009, så nu kommer ett mail att skickas ut varje måndag till de som är ljudtekniker. Det känns rätt meningslöst att ha ett schema eftersom en del inte kollar på sitt schema, men det känns bra att ha hittat ett program som kan påminna dem, för det är jobbigt för mig att hålla reda på alla också, men nu får de iallafall en påminnelse på måndagen. För att jag ska kunna skicka gratis sms så måste de ge mig en kod som skickas till deras mobilnummer och än så länge så är det bara jag och en till som har aktiverats. Jag ska försöka aktivera de andra också så att de både får påminnelse på mail och via sms. Jag hoppas att det räcker att man får en påminnelse på måndagen samma vecka.