28 januari 2015

Inventeringsutbildning

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag ätit hotellfrukost och efter det gick jag en promenad för att vara med på inventeringsutbildningen. När utbildningen var slut så åkte jag taxi tillsammans med en från en annan butik och i taxin hade jag huvudvärk och det kändes som jag skulle spy, men det gick bra. När jag var på Arlanda mådde jag inte speciellt bra så jag kontaktade dem och frågade om det fanns något vilorum, men p.g.a. olika saker som händer på flygplatser så ville de först kolla upp min hälsostatus så jag fick sitta och vänta tills två kom för att prata med mig och kolla blodtryck och blodvärde. Jag hade tagit en Alvedon före de kom, men de rekommenderade mig att ta en till och försöka äta något och dricka coca-cola p.g.a. mitt låga blodtryck och blodvärde. Jag gick därför iväg och köpte mig mat, men orkade inte äta upp allt, men är glad att jag fick i mig något. Efter det så väntade jag på planet och åkte sedan med det hem. Därefter taxi till min lägenhet.
Hjälp: Idag har jag hjälpt min far genom att fjärrstyra datorn för att hjälpa honom att kunna kolla på hockeymatchen.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick hotellfrukost, lunch, taxi och flyg. Mest tacksam är jag över de som hjälpte mig på Arlanda. De var verkligen jättesnälla. Nu ska jag sova så jag orkar jobba imorgon. Självklart är jag även tacksam för de som bad för min resa och utbildning.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och varit på hemgruppssamling.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario och Mattias att ta sig till och från jobbet. Jag har även hjälpt Mats och Tomas genom att jobba till 19 trots att jag egentligen skulle jobbat till 18.
Träning: Idag har jag gjort några situps och kört latsdrag.
Tacksam: Idag är jag tacksam över alla vänner jag har!2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och spelat innebandy. Jag har även läst i bibeln och kört lite hantelpress.
Hjälp: Idag har jag skjutsat några arbetskompisar till jobbet och efter jobbet så tog jag med mig kläder, nycklar mm till en arbetskompis. Det gjorde jag för att han brukar gå till jobbet och sedan åka hem  med mig. Nu fick han skjuts hem av lastbilen, men då hade han sakerna kvar på Mio.
Träning: Idag har jag spelat innebandy och kört lite hantelpress.
2012: Idag har jag jobbat och efter jobbet så såg jag på Mission Impossible 4 med några kompisar.
2011: Skruvade i några hårddiskar och lärde mig då hur de är uppbyggda.
2010: Jag testade min nya förstärkare. Jag la även ut min gamla gitarr, förstärkare och pedal på tradera.
2009: Jag fick redigera andakterna själv då Josef inte kunde komma p.g.a. fotbollsträning.