02 augusti 2015

Gudstjänst på Solbacken

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag åkt till Solbacken och varit med på gudstjänst, men jag har även åkt en tur till Sidensjö där jag bl.a. spelade piano och gitarr.

2014
Dagbok: Idag har jag sökt lägenheter i Jönköping, packat ner lite saker från lägenheten och kört ett lass till Sidensjö. Jag passade även på att grilla när jag var i Sidensjö. Jag fick även träffa två bröder och en syster. Även några av barnen.
Hjälp: Idag har jag förhoppningsvis hjälpt de som åt av det gött jag grillade.
Träning: Idag har jag gjort några situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fått tips om en lägenhet som jag eventuellt kan bo i, men det är inte helt säkert, men jag är tacksam för hjälpen med letandet och tacksam för hjälpen med att tömma bilen.
2013
Dagbok Idag har jag jobbat lite med bloggarna, solat, badat, läst i en bok, städat lite i lägenheten, försökt fixa ljudtekniker till New Wine, redigerat film, joggat mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt några på kristna bloggare genom att dela deras länkar i min blogg. Jag har även hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att två filmklipp med lovsång på youtube.
Träning: Idag har jag simmat och joggat.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att det var så bra väder!2012: Idag har jag varit med Sara & Eric på Hemsön, Bönhamn, Rotsidan och till en gårdsbutik. Det blev en del vandring, bilköring och picknick.
2011: Idag har jag gjort rabarberpaj, redigerat film, kört killdisk på en dator jag jobbar med, tvättat kläder, städat och bjudit besökarna på rabarberpaj.
2010: Idag har jag jobbat med Ingunns dator utan att lyckas med det jag tänkt, så istället så solade jag, badade och hälsade sedan på hos min bror Dan. Efter maten så kastade vi hästsko, spelade boule och kubb. Efter det så tog jag med mig Ingunns dator hem till lägenheten och lyckades komma in i den. Jag hade ändrat från domän till arbetsgrupp och kom därför inte in på datorn, men nu är det fixat.
2009: Idag har jag spelat gitarr på Prästänget och jag fick då låna Sannahs gitarr. Sannah spelade gitarr och Anton bas. Sara och Sannah sjöng. Det var ett härligt möte med predikan av Bengt. Längst ner kan du läsa om Bengts predikan. Efter mötet så köpte jag olja och oljefilter till min bil. Jag åkte sedan och träffade mina systrat i Sidensjö. Min storasyster hade med sig barnen, så jag fick höra om deras semester. Efter det så spelade jag och Sara och sjöng tillsammans. Sedan skulle jag spela volleyboll, men vi var så få, så istället så åkte vi till Ronny och Sara. Vi spelade kubb, åt glass och såg på några filmklipp på datorn.
Bengts predikan:
* Det spelar inte någon roll hur en kristen ser ut! Det är insidan som räknas!
* Det gamla är förgånget
* Det är viktigt att ta hand om de som är från andra länder.
* I församlingen så talar vi med varandra. Inte om varandra.
* Ibland har vi kristna hemliga rum som endast Gud känner till. Han berättade sedan ett exempel:
(En man gömde tidningare i ett skåp och låste det. Frun viste inget, men när skåpet en dag öppnades så rasade det ut tidningar och de eldades sedan upp. )