20 augusti 2015

Kvällspromenad

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och på kvällen gått en kvällspromenad. 

2014
Dagbok: Idag har jag tvättat kläder, jobbat på Mio, städat vardagsrummet och börjat städa i sovrummet. 
Hjälp: Idag har jag hjälpt mina arbetskamrater att ta sig till och från jobbet.
Träning: Idag har jag gjort några situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag blev klar med vardagsrummet.

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, ätit lunch med Peter, jobbat med Broskolans hemsida och tränat. 
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario och Mattias att komma hem från jobbet. Jag har även hjälpt Broskolan genom att jobba med deras hemsida som nu går att besöka på adressen www.broskolan.se
Träning: Idag har jag kört armhävningar.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att det gick så bra att lägga ut Broskolans hemsida. 2012: Idag har jag jobbat på Mio, joggat runt Höglandssjön med Peter och sedan jobbat med min gamla stationära dator.
2011: Idag har jag jobbat med min stationära dator. Jag har bl.a. installerat cubase på den. Jag spelade även gitarr, lagade mat, tränade, la ut ett budskap på Svedjeholmskyrkans hemsida och jobbat med en mall för CV.
2010:Idag har jag varit hos tandläkaren. De tog bort en av mina visdomständer. De fick dock ej bort hela tanden så jag fick köpa en del saker på apoteket för att lindra smärtan. Problemet var att tanden vuxit snett och bitar blev kvar. De fick därför sy. Jag har även sparat en film om Ann-Sofie till DVD. Jag har även bättringsmålat min bil, fört över några filer till Saras dator, spelat spel med syrran, lyssnat på Tillit på Prästänget.
2009: Idag har jag försökt fixa podcast till kyrkans hemsida. Jag har även käkat och snackat med Anders idag och sedan spelat volleyboll. Jag gjorde sedan en backup på hemsidan för att kunna förnya den.