05 december 2014

En dag på kyrkan

Inga kommentarer:
2014
Dagbok: Idag har jag tvättat kläder och jobbat åt kyrkan på olika sätt. Det började med att jag jobbade med en hemsida som blivit hackad och förhoppningsvis ska den fungera som den ska nu igen. Efter det så mixade jag ljudet på en begravning och plockade sedan undan utrustningen som användes. Förutom det så har jag mixat ljudet på ungdomsmötet och efter mötet så spelade jag gitarr och piano.
Hjälp: Idag har jag som sagt hjälpt kyrkan. Jag har fixat en hemsida, jobbat med en annan hemsida, mixat ljudet på en begravning, plockat undan utrustning, letat fram morgonandakter som ska sändas nästa vecka, mixat ljudet på ungdsomsmötet mm.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag klarade mig bra utan att få huvudvärk trots många timmar utan mat.

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, uppdaterat bloggen för kristna bloggare, styrketränat mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario och Mattias genom att skjutsa hem dem från jobbet.
Träning: Idag har jag kört bänkpress.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att det gick så bra att köra bänkpress.
2012: Idag har jag jobbat på Mio, städat lite i lägenheten, betalat fakturor. Jag har även testat Windows 8. Förutom det så fick jag ett besked som jag inte riktigt var beredd på, men jag är så glad över att jag fortfarande har mina vänner kvar. Utan Jesus och vänner vore livet ingenting.
2011: Idag har jag jobbat på Mio, varit på bön i Svedjeholmskyrkan, snackat med brorsan om datorer eftersom de funderar på att köpa datorer. Jag betalade även några räkningar och skickade mail om urvalsveckan för radio.
2010: Idag har jag slagit in några paket, åkt på gudstjänsten på Svedjeholmskyrkan, fixat så budskapet gick ut i radio och så det kom med på hemsidan. Förutom det så träffade jag Dan och Åsa. Det var då första gången jag träffade Domino och Noah och Noah gillade verkligen mig, men Domino var jätteblyg. Jag tycker att det var jättekul att få träffa dem. Efter det så åkte jag till Sidensjö och spelade piano och gitarr. Förutom det så fick jag hålla i Alfred och jag fick honom att skratta. Jag fick även ta på honom kläder före de skulle åka och jag fick honom att somna hos mig. När de hade åkt så bytte jag om och åkte 7,5 km. När jag hade åkt den sträckan så drack jag te och fick se mig själv på svedjeholmskyrkan eftersom de lagt upp ett videoklipp där. Jag är inte nöjd med ljudet, men det var kul att få se sig själv. Dock tror jag att jag borde försöka vara gladare.
2009: Idag har jag klippt ihop de sånger som sångarna sjöng på 3G-mötet. Jag kollade även på idol, jobbade på Mio mm. När jag slutade jobbet så åkte jag hem eller jag hann inte så långt förren jag såg en bil som fick kast och åkte ner i diket, sedan såg det ut som de försökte köra upp igen. Jag stannade med bilen och slog på varningsblinkersen och gick och frågade om de mådde bra. Jag ville vara säker på att de inte hade skadat sig. Självklart så var föraren väldigt chockad, men inget hade hänt. Vi kollade även på bilen, men såg inga skador. När vi hade kollat det så backade jag mot bilen och kopplade fast min bogserlina mellan bilarna. Med hjälp av den så kunde jag hjälpa personen som sedan kramade mig och tackade för hjälpen, sedan åkte jag vidare hem till lägenheten. Det känns bra att jag har både startkablar och bogserlina i bilen, för det är så roligt att få hjälpa människor. Efter det så spelade jag innebandy med KRIK. Idag handlade andakten om att det är viktigt att få en bra start. T.ex. i hockey och andra sporter, men sedan pratade han om Jesus och att alla har möjlighet att få lära känna honom och det är därför vi firar julen. För att fira Jesu födelse. När innebandyn var slut så åkte jag och handlade, efter det så gjorde jag några situps och drack en proteindrink.