19 juli 2015

Hjälpte till med projektorn.

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag visat text via projektorn. Jag hade även blivit tillfrågad att leda lovsången, men med gitarren på service så var det nog bättre att visa text via projektorn.
Hjälp: Idag har jag hjälpt till genom att visa text på projektorn, men även genom att dela budskapet på hemsidan.
Tacksam: Jag är tacksam över att Ronny bjöd mig på fika efter mötet.

2014
Dagbok: Idag har jag fortsatt att packa ner saker i kartonger. Jag har även varit på en konsert på kvällen.
Hjälp: Idag har jag hjälpt mig själv att få undan lite mer från lägenheten. 
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick se alla duktiga sångare och musiker på konserten. 
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, bjudit Mattias på mat, betalat fakturor, städat undan papper, mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mattias genom att skjutsa hem honom från jobbet och genom att bjuda honom på mat.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag fick hjälp av Mattias och Elias med godset.2012: Idag har jag tagit sovmorgon, läst lite mer om studierna, städat undan lite från igår, testat babyliss easy cut, besökt mina föräldrar och gjort klart slutprovet i programmeringskursen. Jag hjälpte även min far att hänga upp kanoterna i garaget. Förutom det så tvättade jag bilen och städade den på insidan.
2011: Idag har jag tvättat kläder, lagat mat, jobbat på Mio, spelat in en låt och sparat en film.
2010: Idag tog jag sovmorgon för att jag var så trött efter bilresan. När jag vaknade så kollade jag på film och spelade kort. Därefter gick jag en promenad med de andra, men jag klättrade även upp i ett träd och vi var på en tavelutställning. Efter det så åkte vi på stan, därefter åkte vi till en stuga ute i skogen och där badade vi och grillade. Det är en sommarstuga som de har i Vannsjö. När vi skulle tillbaka så joggade jag till bommen och lite till, men fick sedan åka bil.
2009: Idag har jag spelat gitarr i Svedjeholmskyrkan. Efter mötet så sparade jag dagens predikan, la ut budskapet på hemsidan och brännde ut beställda skivor. Efter det så städade jag lite på scenen. När jag kände mig klar på Svedjeholmskyrkan så åkte jag iväg till Matcompaniet och käkade där med syrran, hennes pojkvän och en kompis till henne. Efter det så åkte jag och spelade volleyboll i By med de andra som var där. Jag jobbade även med syrrans bärbara dator.