10 oktober 2015

Förde över videoklipp till datorn

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Även natten som var drog ut på tiden så idag blev det lite sovmorgon och efter det så jobbade jag vidare med medlemssidan som nu fått olika användarkonton för att ledarna ska kunna dela information till de som hjälper dem. Så jag har skapat ett eget konto för de som är ljudtekniker för att de ska få lära sig mer om ljud. Jag hade även tänkt samla ljudteknikerna för infromation, men det blev inget av det. Istället har jag fört över några filmer till datorn som jag lovat att fixa till en arbetskompis som lånat min videokamera.

2014
Dagbok: Idag har jag hämtat mina däck på Däckladan. Förutom det så har jag jämfört lite datorer, kollat om micken till min gitarr kommit hem, men det hade den inte. Dock hade min sångmick kommit hem så jag köpte den och åkte hem och testade den lite. På kvällen var jag med på ungdomsmötet och mixade ljudet. Efter det så snackade jag med de som var med och gjorde en pizza. När vi hade ätit klart och snackat färdigt så spelade jag gitarr med Ronny.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att mixa ljudet. Jag hjälpte även till att diska och städa bort lite.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att min sångmick kommit hem!

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, lagat mat, städat i lägenheten, skapat en kontaktlista som jag mailat, men även en önskelista inför jul som jag hoppas att fler ska fylla i. Förutom det så har jag jobbat med min och Solstrålens hemsida.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario och Mattias att ta sig hem från jobbet.
Träning: Idag har jag gått en promenad.
Tacksam: Idag är jag tacksam för all hjälp jag fick när jag jobbade med mattorna, men även för lunchen som Mario bjöd mig på.
2012: Idag har jag jobbat på Mio, ätit mat med Mario på Asia Thai Palace och efter jobbet så spelade jag innebandy på Svedjeholmskyrkan.
2011: Idag har jag jobbat på Mio och varit på cellgruppssamling.
2010: Idag har jag fixat en beställd skiva, varit med på mötet, klippt ihop radiofilen, fixat en skiva för kvällssändningen och fixat en skiva för urvalsveckan. Efter det så åkte jag till Sidensjö, därefter till Frälsningsarmén där jag spelade gitarr. Jag har även tittat på idol.
2009: Idag har jag köpt frukt och annat gott till kvällen. Efter det så städade jag, jobbade jag på Mio, efter jobbet så fick jag besök av Anders, Emmy och Eveline. Jag bjöd på varma mackor och under tiden som vi åt dem så såg vi på Anders och Måns. Efter mackorna så blev det frukt och snacks. Efter det så spelade vi spelet "No vem". Sedan var det bara att diska när gästerna åkt hem, men vi hade en trevlig kväll tillsammans.

Alkohol

4 kommentarer:


Omge dig bara med människor som kan lyfta dig

Inga kommentarer:
FOTSPÅR I SNÖN
När du vet vad du önskar dig för liv så sätt upp mål som gör att det inte försvinner. Här kommer en bra bild på hur det kan gå med målen.