04 september 2015

Uppdaterat nätverksöversikten

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och uppdaterat dokumenten för att hålla bättre koll på nätverksöversikten.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, köpt en torkställning och fortsatt att packa upp och fixa till i lägenheten.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mio genom att hjälpa till att flytta undan möbler så de kunde fortsätta att lägga golvet i butiken.
Träning: Idag har jag gjort några situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att Mikael kunde mixa ljudet på Svedjeholmskyrkan, men jag är även tacksam över att Anders kollade så att slingan fungerade för att sända radio.

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, lagat mat, sett på idol, jobbat med hemsidan mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario och Mattias att ta sig hem från jobbet. Jag har även hjälpt en kund genom att släppa fram den före mig i kön eftersom jag ej hade bråttom och kunden hade färre varor än mig.
Träning: Idag har jag kört armhävningar.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag jag äntligen fixat egen mat för några dagar framöver.

2012: Idag har jag tvättat kläder, jobbat på Mio, testat fm-sändaren som spelar upp det som ansluts till den, varit på kvällsmötet på Svedjeholmskyrkan och fixat en hel del beställda skivor från New Wine. 
2011: Idag har jag spelat gitarr på Svedjeholmskyrkan, lagt ut budskapet på hemsidan, fixat cd-skivor med beställda budskap, köpt en adapter på Clas Ohlsson så vi ska kunna lyssna på ljudet i hörlurarna när vi testar ljudet. Jag har även varit på ledarsamling idag. Vi pratade om vad som ska hända och om problem på olika avdelningar. Jag passade då på att tala om vilka behov som finns på ljud-sidan. Jag sa att det finns behov som att skapa cd-skivor, lägga ut budskap på hemsidan, det finns behov av ljudtekniker och det finns behov av någon som sänder radio. Jag sa även att jag känner att jag inte har tillräckligt mycket tid över för att kunna hinna med allt jag gör plus radio. Jag kan lära upp, men att se till att det alltid sänds något kräver en hel del jobb.
2010: Idag har jag sorterat mailen i outlook och nu har jag tre konton istället för fyra. Jag jobbade även vidare med Eva-Lenas dator. Jag installerade uppdateringar mm. Jag testade även dropbox, redigerade klart bröllopsfilmerna, hjälpte Hemen att lägga ut sin bil på blocket, lyssnade på Later Is Now på Sliperiet, tränade, promenerade och bakade bullar.
2009: Idag har jag lämnat plasma, sänkt priset på min bil från 20000 till 15000. Jag har även jobbat med Svedjeholmskyrkans hemsida och lagt upp den så att alla kan se den, dock finns det lite att finslipa på den. Efter det så åkte jag på ungdomsmötet och hjälpte Debbie med hennes dator. Hon hade problem med att se filmer så jag la in VLC på hennes dator.