25 januari 2015

Spelade gitarr

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag spelat gitarr på Svedjeholmskyrkan. Jag har även redigerat ljudfilen för att kunna sända den i radio och efter det så har jag mixat ljudet på församlingsmötet. Efter församlingsmötet åkte jag till Sidensjö och där klippte jag mig, läste i bibeln, spelade och sjöng.
Hjälp: Idag har jag jobbat vidare med Broskolans hemsida eftersom vi fortfarande får varningsmail.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att Jerry mixade så jag fick vara med och spela.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, mixat ljudet på kyrkan, hjälpt några personer med information om hur man skapar cd-etiketter, redigerat budskapet och sökt efter program att använda för att bränna budskapen på cd-skivor.
Hjälp: Idag har jag hjälpt till på Svedjeholmskyrkan genom att mixa ljudet pga att den som skulle mixat ej fanns på plats. Dock fick jag inte så mycket tid på mig att testa ljudet, men det beror mest på att jag fick reda på att ingen fanns på plats strax före 19. Jag har även hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att skapa en cd-skiva med budskapet. Dock fick jag fixa det hemma eftersom vi inte har något program som kan fixa det.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att det gick så bra att mixa trots att jag inte hade så lång tid på mig att ställa in ljudet. Jag är även tacksam för all uppmuntran. En berättade för mig hur tacksam den var att jag fanns på plats för att mixa ljudet. Några andra var tacksamma för den hjälp de fick för att kunna fixa cd-skivor.
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, gjort några sit-ups, försökt fixa ljudtekniker till olika tillfällen, läst på olika forum och kollat vad vi behöver beställa till ljudavdelningen.
Hjälp: Idag har jag skjutsat några arbetskompisar.
Träning: Idag har jag gjort några sit-ups.
2012: Spelat innebandy och fört över några filmklipp till datorn.
2011: Jag hittade Christoffers telefon. Idag har jag jobbat och idag hittade jag Christoffers telefon. Den har varit borta sen i fredags, men nu är den tillbaka igen. Efter jobbet så åkte jag till Christoffer och Jenny på cellgrupp. 
2010: Jag tvättade bilen.
2009: Gjorde en backup åt min mor, spelade gitarr och testade inställningar i videokameran.