03 oktober 2015

Nätverksjobb

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och jobbat med nätverket på Svedjeholmskyrkan. 

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag jobbat med Kristna Bloggares hemsida, men jag har även skrivit in två nya låtar i Onsongs och sett på delar av idol.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Kristna Bloggare genom att jobba med hemsidan. Jag har även hjälpt andra bloggare genom att starta en blogg för de som funderar på att blogga.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag nu har de två nya låtarna som vi övade i onsdags. Nu har jag dem i min iPad.

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, bytt hårddisk och dvd på Dan & Åsas dator, installerat om operativsystemet, gått en promenad mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Dan och Åsa genom att byta ut datordelar och installera om operativsystemet.
Träning: Idag har jag gått en promenad
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag fått upp alla skenor på mattbaren.
2012: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet jobbat med två av mina datorer. En har jag bytt moderkort på och den andra har jag installerat ubuntu på. Det blev ingen innebandy pga. min förkylning.
2011: Idag har jag jobbat på Mio och sedan varit på cellgruppsbön på Svedjeholmskyrkan.
2010: Idag har jag lagt ut bilen på blocket. Redan efter 15 minuter ringer en person som säger att den kan köpa bilen om jag går ner 5000 i priset. Jag sa då att jag kunde gå ner 3000 och personen erbjöd sig att betala flygbiljetten tillbaka om jag skulle köra bilen till honom. Jag har även lyssnat på dagens budskap och lagt upp det på hemsidan. Jag spelade sedan lite gitarr och åkte till Sidensjö och fixade en skiva på några filer som fanns på en extern hårddisk. Efter det så ringde jag bilköparen och kollade hur vi skulle lösa betalningen och då sa han att jag skulle få pengarna när han sålt bilen eftersom han var försäljningsförmedlare. Hans mobilnummer fanns ej på hitta, så någon resa blev det ej.
2009: Idag har jag installerat uppdateringar på Anders dator, åkt till Svedjeholmskyrkan och jobbat. Jag lämnade då över datorn till honom. Vi jobbade med monitorer och splittern. Jag satt upp två affisher. En om innebandy och en om att vi behöver medarbetare till ljudet. På kvällen så åkte jag till sliperiet och lyssnade på de band som var där. Jag tycker att det var ganska bra, men när man var yngre så var det roligare. Anders var med och körde battle i breakdance. Darlington dansade en del också. Det var en som var riktigt duktig på breakdance, men tränar man varje dag så blir man nog duktig. När vi kände oss nöjda där så åkte vi till min lägenhet och såg på en film.