25 juli 2015

Paddling

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag paddlat kanot med två av mina bröder, min syster och deras barn. Efter paddlingen åt vi god mat hos mor & far. Kvällen avslutades med att plocka hjortron.
2014
Dagbok: Idag har jag badat i Snippersjön med de som är på besök från Norge, men även med Åsa och hennes barn. Det var även några av mina vänner som var där och badade. På kvällen spelade jag volleyboll och kubb.
Hjälp: Idag har jag förhoppningsvis hjälpt till genom att leka med barnen.
Träning: Idag har jag simmat och gjort några situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam över det fina vädret och att det gick så bra för barnen att leka tillsammans.
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, tränat, lagat mat, sett på fotboll mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mattias & Eveline genom att skjutsa dem till och från jobbet.
Träning: Idag har jag gått en promenad, kört hantelcurl och gjort situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att det ordnade sig på en order där en soffa var dubbelsåld.


2012: Idag har jag jobbat vidare med mina datorer, men idag de stationära. Jag har även städat och lagt ut några objekt på tradera. Det har regnat en hel del idag och då passade jag på att se på Sherlock Holmes 2.
2011: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet skjutsat Mats hem från en bilverkstad. Han var tvungen att lämna in bilen på service. Efter jobbet så hjälpte jag Hemen att koppla in sin telefon och få ordning på internet via sin router. När jag hade hjälpt honom med det så åkte jag till Svedjeholmskyrkan och jobbade där med Roland. Vi gjorde olika felsökningar på några trådlösa handmickar som vi haft problem med, men vi blev inte klokare på problemen, men jag såg i slutet av kvällen att en knapp tryckts in av misstag och det gjorde att testerna inte var så lätt att reda ut så vi bestämde att vi skulle träffas nästa dag istället.
2010: Idag har jag varit på Svedjeholmskyrkan och både mixat ljudet och visat text på projektorn. När mötet var slut så redigerade jag det, sparade det och la ut det på hemsidan. Därefter städade jag lite på scenen och plockade bort grejerna. Sedan var det bara att åka hem och hoppas på bättre väder eftersom det regnade, så det blev ingen volleyboll heller. Förutom det så blev det bänkpress.
2009: Idag har jag jobbat på Mio, scannat in några kvitton från en pärm, samlat ihop papper på min förra bil, skickat filmklipp från sista april, skrivit en lista på mina redigerade filmer, jag har även redigerat det jag filmade från konserten med Michael W Smith, men det är något jag får hålla för mig själv så det är inget jag kan dela med er.