06 maj 2015

Musikerövning

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag varit på musikerövning. 
Hjälp: Idag har jag hjälpt några av ledarna genom att visa hur de använder Google Kalender. 
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick vara med och öva. 

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, mixat ljudet på Svedjeholmskyrkan, fixat ljuset, spelat gitarr och visat bilder på projektorn. 
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att mixa ljudet på församlingsmötet, men jag var även med och spelade. Efter jag hade spelat klart så mixade jag ljudet på alla talare och visade bilder via porjektorn och fixade lämpligt ljus. 
Träning: Idag har jag använt mitt träningshjul och gjort latsdrag.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick sluta 18. Jag ska egentligen göra det, men många tisdagar har jag fått jobba längre för att Christoffer är ledig från Mio då. 


2013
Dagbok: Info om vad jag gjort idag kommer senare. 
Hjälp: Idag har jag hjälpt Peter att ta sig till Thomas och Maria på mansmöte. Jag har även hjälpt till på Mio på olika sätt.
Träning: Idag blev det en promenad, hantelcurl och plankan.

2012: Idag har jag varit på Svedjeholmskyrkan på Gospelsöndag. Jag hjälpte Johannes att mixa och jag fick hjälpa till att ändra ljuset lite inför tv-inspelningen. Efter mötet så letade jag upp ett gamalt budskap som jag valde att sända. Förutom det så har jag felsökt tv-problemen i Sidensjö. Vi har testat viasat-boxarna med tre tv-apparater och två fick problem att visa. Jag misstänker att boxarna är för gamla, att det är för låg signal eller att två tv-apparader är fel. Efter det så har jag jobbat med två bärbara datorer som jag har hemma. En som det har spillts kaffe i och en som behöver en ominstallation av operativsystemet.
2011: Idag har jag sorterat några kontakter jag fört över till Windows Live Mail via outlook express 6. Förutom det så har jag jobbat på Mio, städat och kollat igenom vigselfilmen som ska redigeras.
2010: Idag har jag cyklat till jobbet, solat. Efter det så jobbade jag på Mio. Jag fick idag betalt av en arbetskompis för jobbet jag utfört på hennes sons datorn. Efter jobbet så cyklade jag hem. Därefter åkte jag och handlade, tankade bilen, skrev upp mina arbetade timmar mm. Idag fick jag mitt sd-minneskort som är på 4 GB. Nu ska det gå bra att spara lite låtar via min gitarrförstärkare.
2009: Idag har jag jobbat och varit på musikerövning.