24 oktober 2014

Felsökning av Broskolans hemsida

Inga kommentarer:
2014
Dagbok: Idag har jag jobbat med felsökning av Broskolans hemsida och nu finns den tillgänglig igen med högre säkerhet. Vi har även ökat säkerheten på andra hemsidor. Jag har även börjat översätta en modul i Joomla. Förutom det så har jag sovit för att jag fick kraftig huvudvärk. Jag har även varit på ungdomsmötet och visat text via projektorn och fixat ljuset. Jag hjälte även till lite med mixningen. Efter mötet så startade vi en diskussion om batterier och appar.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Sebastian genom att bjuda honom på fika, men jag har förhoppningsvis även hjälpt flera på ungdomsmötet genom att fika och prata med dem efter mötet.
Träning: Idag blev det ingen träning
Tacksam: Idag är jag tacksam över att det gick så bra att felsöka hemsidorna. Jag är även tacksam över att Jonatan mixade ljudet.

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och mixat ljudet på kyrkan.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mattias att ta sig till jobbet. Jag har även hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att lägga ut budskapet på hemsidan och genom att mixa istället för den som stod uppskriven.
Träning: Idag har jag kört latsdrag.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag blev bjuden på mat, men jag är även tacksam för att det gick så bra att mixa trots att jag inge kunde börja med mixningen så tidigt.

2012: Idag har jag jobbat på Mio, gått en lunchpromenad och då passade jag på att be. När jag sedan kom hem till lägenheten har jag betalat räkningar, scannat in några fakturor till datorn, jobbat med Svedjeholmskyrkans hemsida och gjort några sit-ups.
2011: Idag har jag jobbat på Mio, skjutsat två personer som kommer från Burma mm. Vi var på cellgrupp hos Christoffer och Jenny. Vi pratade om välsignelse, väckelse och en hel del annat. Det härliga med att det kommer fler är att det blir mer diskussion och vi som svenskar får tänka till lite före vi svarar. Det är inte allt som är självklart för oss, men som svenskar så vågar vi inte prata om allt och om någon tar upp något så blir vi blyga.
2010: Idag har jag varit på Svedjeholmskyrkan och Hemen följde mig till mötet. Efter mötet så fikade jag och snackade med Hemen och fixade sedan så radiosändningen skulle startas. Efter det så hjälpte jag Eveline att flytta pianot i deras vardagsrum. Lite senare så åkte jag till varvsberget och åt mat med Eric, Sara, Mamma och pappa. När vi hade ätit klart så åkte vi till Brukskyrkan för att lyssna på Sanna, men vi kom för sent så det var nästan slut när vi kom. När det var slut så åkte vi till Bea och Niclas och fikade. Därefter så åkte jag till Sidensjö och spelade piano och gitarr. Under tiden så har jag tvättat kläder.
2009: Idag har jag kollat på idol och jobbat på Mio. När jag slutade jobbet så åkte jag till O´learys eftersom vi skulle samlas där 15:30. Jag trodde att jag skulle vara sist av alla eftersom jag typ åkte 15:30, men jag var en av de första. Vi var åtta stycken som skulle äta och jag och många andra som var där åt kycklingburgare med strips. Det var gott och under tiden så pratade vi med varandra och såg på hockeymatchen. När vi hade ätit klart och sett hela matchen så åkte jag hem till min lägenhet och kollade på resultatshowen från idol och jag försökte plocka ut det jag tyckte var bäst från det hag filmat på 3G som var på EFS.