26 juli 2015

Syskonen samlade

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag varit på gudstjänsten på Svedjeholmskyrkan. Efter mötet så fikade jag med mina vänner. På eftermiddagen och kvällen så samlades alla bröder, systrar, men även mor och far. Vi åt mat hos Dan & Åsa och maten var jättegod.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att dela ut budskapet på hemsidan, men även genom att städa i cafeterian.

2014
Dagbok: Idag har jag solat, badat, kollat på brorsans hus, spelat fotboll med barnen mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt till genom att leka med barnen och genom att plocka undan lite när vi hade ätit mat.
Träning: Idag har jag gjort några situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick träffa så många syskon och syskonbarn.
2013
Dagbok: Idag har jag cyklat till Mio, jobbat, cyklat hem till lägenheten, lagt upp bilder i bloggen och på flickr, skrivit upp arbetstider, mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt många kunder på Mio.
Träning: Idag har jag kört hantelcurl och situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag hade nyckeln även om jag inte trodde det först.
Nyckeln: Jag trodde jag hade glömt nyckeln till jobbet hemma, så när jag var framme så solade jag och väntade på att någon med nyckel skulle komma och då kom jag in. Jag trodde jag var utan nyckel tills vi hade stängt, för då visade det sig att jag hade nyckeln i mina arbetsbyxor som jag hade i ryggsäcken när jag cyklade, så jag hade nyckeln hela tiden utan att veta om det. Detta gjorde att jag inte behövde låna någon annans nyckel.


2012: Idag har jag tvättat kläder, rakat mig. Det kändes som det var dax nu. Efter 4 dagars sparande så skulle det bort, men före jag rakade mig så såg jag ut som på bilderna. Förutom det så har jag felsökt internet på kyrkan och bytt en switch som vi trodde det var fel på, men den fungerade som den skulle så istället så fick jag fortsätta felsökningen men hittade inget fel. Då lagade jag en trasig iphone 3GS istället och lämnade den till Cornelia som frågat mig om hjälp med telefonen. Efter det så åkte jag hem och jobbade vidare med mina datorer.
2011: Idag har jag tvättat kläder, jobbat på Mio, sett Rolands solcellsinstallation, felsökt handmickarna med Roland på kyrkan, hjälpt Roland att få mailen att fungera på sin iPad, iPhone och sin iMac. Det största felet var nog vilken som skulle användas som primär. Det andra felet hade med smtp-inställningarna att göra. 2010: Idag har jag läst i en bok, pratat med vårdcentralen, betalat fakturor, städat, köpt stabstag till bilen, bytt stabstag och lagat telekabeln till min gitarr. Förutom det så har jag spelat gitarr och piano.
2009: Idag har jag tagit sovmorgon, mixat ljudet på Svedjeholmskyrkan, städat på scenen, sparat budskapet på hemsidan, kopierat några cd-skivor för att kunna lyssna på musik i bilen, städat bilens insida, spelat volleyboll i By, lånat ut min nya bil till Sara och Eric. När min gamla bil var ren på in och utsida så var den klar för att säljas.