25 april 2015

Avengers Age of Ultron på bio

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag grattat Eric, jobbat med nätverket på Svedjeholmskyrkan och sett på bio med vännerna.
Hjälp: Idag har jag, Peter och Tomas hjälpt Svedjeholmskyrkan och Broskolan genom att jobba med nätverket.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att vi hunnit med så mycket på nätverket, men även tacksam över att vi blev bjudna på mat. Tack vare det så hann vi med mer jobb på Svedjeholmskyrkan.

2014
Dagbok: Idag har jag städat, shoppat, jobbat med codecademy, försökt fixa schmalagda backuper och jobbat med monitorerna på Svedjeholmskyrkan.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att försöka fixa monitorerna som vi har problem med.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick så bra hjälp att välja ut rätt skor när jag var och shoppade. Jag fick springa på ett löpband för att de skulle kunna välja rätt sko för mig.

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, sett på bio och tränat.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario att komma hem från jobbet. Jag har även hjälpt honom med telefonen. På kvällen så bjöd jag Peter på fika på UH.
Träning: Idag blev det 1 min planka och 70 situps.
2012: Idag har jag jobbat på Mio och spelat innebandy.
2011: Idag har jag jobbat på Mio, jobbat med Mats dator, städat lägenheten, hjälpt till med projektorn på EFS i Gullänget och spelat innebandy.
2010: Idag har jag fixat några budskap till cd-skivor för att olika personer beställt det. Jag har även lagt ut budskapet på hemsidan och spelat in Later is now. Förutom det så skrev jag och syrran en låt tillsammans.