15 maj 2015

Ögeltjärn

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag grillat med några vänner på Ögeltjärn. 
Tacksam: Idag är jag tacksam att jag fick följa med till Ögeltjärn även om jag kom senare än de andra. 

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, joggat, lagat mat och styrketränat.
Hjälp: Idag har jag hjälpt mina arbetskamrater att ta sig till och från jobbet. Jag har även hjälpt min syster genom att dela ut projektorschemat på medlemssidan.
Träning: Idag har jag joggat runt höglandsjön och gjort hantellyft. 
Tacksam: Idag är jag tacksam över att Sara kunde stanna kvar till 19 på Mio med mig. 
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, joggat, gjort några situps och jobbat vidare med mallarna till Mio.
Hjälp: Idag har jag skjutsat Mattias till jobbet och sedan skjutsat hem Mario när vi slutade på jobbet.
Träning: Idag har jag joggat och gjort några situps.


2012: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet så åkte jag på Jula eftersom de öppnat idag. Förutom det så hämtade jag moderkortet och testade det så att lamporna fungerade och när de lös, så skruvade jag upp datorn och bytte moderkort, men när jag sedan skulle starta datorn så får jag ingen bild på skärmen. Allt annat ser ut att fungera, men ingen bild. Jag blev därför irriterad, men beslutade mig för att sova och prata med säljaren nästa dag.
2011: Idag har jag spelat gitarr i kyrkan, packat ljudutrustningen i bussen, riggat, mixat ljudet på Sörliden och tagit tillbaka utrustningen. Idag gick jag fram på förbön och fick nytt hopp.
2010: Idag har jag spelat gitarr och kommit på en låt som jag ska fixa en text till. Efter det åkte jag till stan och gjorde några ärenden, därefter åkte jag till Örn-Expo. Jag lyssnade bl.a. på April Devine. Efter det så spelade jag innebandy. Jag hade dock välldigt ont i bröstkorgen när jag djupandades. Dagen avslutades med filmredigering.