23 maj 2015

Avslutning av Focus Business School

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat vidare med hemsidan och blev nu klar så jag ersatte installationen som skickat ut mail och nu ska problemen förhoppningsvis vara lösta. Jag har även skickat ut information till lovsångare och musiker för att de ska förstå hur det fungerar med inbjudningar. Förutom det så har jag varit på avslutning av FSB företagsskolan. I starten av avslutningen fick jag vara med genom att spela och sjunga.
Hjälp: Idag har jag hjälpt till att uppdatera en hemsida.
Tacksam: Idag är jag tacksam över diplomet jag fick och den goda maten jag fick på FBS avslutningen.
2014
Dagbok: Idag har jag jobbat med hemsidan, varit på Human Resurs, solat, varit på bio, spelat paintball, , spelat gitarr, spelat brännboll och grillat. 
Hjälp: Idag har jag hjälpt mina vänner genom att boka biobiljetter. Jag bjöd peter på biljetten.
Träning: Idag har jag spelat paintball.
Tacksam: Idag är jag tacksam över de tips jag fick från Human Resurs och jag hoppas att det kan hjälpa mig. Jag är även tacksam för att det var så fint väder, för att jag fick låna Ronnys gitarr, för att jag fick spela paintball och för att jag blev bjuden på mat. 
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, uppdaterat bloggen, skickat mail och städat lite.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario att ta sig till jobbet och när jag slutade så jobbade jag över så Mats ej skulle bli ensam när Christoffer var på leverans.
Träning: Idag har jag kört plankan och hantelcurl.

2012: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet så var jag på Broskolans musikal och träffade bl.a. Anton
som mixade ljudet. På kvällen så kom Johannes på besök och gav min en inbjudan till deras vigsel och bröllop som jag ska mixa på. Jag fick även rengöringsspray av honom, så nu ska mina teknikprylar bli rena
och fina.
2011: Idag har jag jobbat på Mio, spelat innebandy och skruvat i en trasig bärbar dator.
2010: Idag har jag ändrat akorden i en låt och skrivit ut den. Jag hade tänkt spela gitarr idag, men ingen ljudtekniker fanns på plats så det blev därför mixning. Efter det så redigerade jag budskapet, sände det i radio och la ut det på hemsidan. Jag brände det även på en skiva och gjorde backup på några budskap på datorn. Jag jobbade även med projektordatorn. Jag och Magnus testade olika grafikkort i den och olika kontakter. Jag skrev en checklista till ljudteknikerna. Dessutom så skrev jag ner mina två sånger så att jag har ackordpapper till dem. Jag skrev även ner ackorden till låten som vi ska sjunga på brorsans bröllop. Jag spelade även en del med syrran. Sedan skrev jag en ny låt. Melodin hade jag funderat på tidigare, men nu fixade jag även text till den.
2009: Idag har jag fört över en film från videokameran till datorn. Jag la även in några bilder i bloggen, jobbade på Mio, var på konsert med Michael W Smith. När konserten var slut så riggade vi ner allt ljud och ljus och efter det så plockade vi ner scenen, men vi blev inte klara eftersom det var larm i lokalen. Vi var där till 1:30 ungefär. Det var en riktigt bra konsert tycker jag!