13 mars 2015

Oljebyte

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag varit ledig och har därför städat lite i lägenheten, men jag har även köpt olja, oljefilter och bromsklossar. Jag åkte sedan till Sidensjö för att byta detta, men det visade sig då att lampan visat signal på bromsarna p.g.a att kabeln som känner av signalen hade orsakat att jag fick signal på bromsarna fram och där har jag redan bytt och klossarna bak såg bra ut så jag åtgärdade det jag tror var fel på signalkabeln och återställde lampan. Efter det så åkte jag hem.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag slapp byta bromsklossar bak för då sparade jag lite pengar.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och sett "boktjuven" på bio.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario, Mattias och Medani att ta sig till och från jobbet. Jag har även hjälpt Peter genom att bjuda honom på lunch och på popcorn på bio.
Träning: Idag har jag kört situps.
Tacksam: Idag är jag tackam över att jag fick åka på bio med Peter. Filmen berörde mig. Kolla gärna på trailern nedanför.2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, hjälpt Mario med mobilen, skannat in dokument till datorn, betalat fakturor mm.
Hjälp: Idag hjälpte jag Mattias och Mario att komma hem från jobbet. Jag hjälpte sedan Mario med mobilen, för problemet var att han ej kunde skicka sms för att telefonen hela tiden valde skype.
Träning: Idag har jag kört bänkpress.
2012: Idag har jag jobbat och efter jobbet har jag redigerat film.
2010: Idag skjutsade jag syrran till busstationen. Efter det så jobbade jag vidare med Mats dator. Efter det så åkte jag och jobbade. Jag formaterade Mats dator och installerade om operativsystemet och installerade några program åt honom. Jag sparade även filer från min stationära dator till en extern hårddisk för att göra en formatering på den också.
2009: Jag klev upp 5:00 för att hinna äta frukost med Anders före han skulle åka med bussen. Han hade sovit över hos mig nämligen.