02 februari 2015

Innebandy

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och spelat innebandy.
Hjälp: Idag har jag lastat ut varor till kunder-
Träning: Idag har jag spelat innebandy och gjort några armhävningar.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag kunde spela innebandy trots att jag har ont i ryggen.

2014
Dagbok: Idag har jag varit på gudstjänsten på Svedjeholmskyrkan. Efter mötet så fikade jag. Lite senare åkte jag hem och la ut budskapet på hemsidan. Jag uppdaterade även mina bloggar. Efter det så köpte jag en dvd-brännare i förhoppning om att få med Nero vilket jag fick, men inte det Nero program jag hoppats på så tillslut beslutade jag mig för att köpa det paketet via nätet. När jag hade fixat det och installerat det på datorn så åkte jag till Sidensjö för att träffa far, mor och syster. Det blev mat, skidåkning, sång och musik.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Peter att ta sig till och från Svedjeholmskyrkan.
Träning: Idag har jag åkt skidor med syrran.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick vara med på gudstjänsten utan att behöva mixa.2013
Dagbok: Idag har jag jobbat med Carinas dator, åkt skidor, lekt med barnen i Sidensjö, testat Cubase, spelat gitarr, spelat piano, bytt bromsbackar mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt min syster att ta hand om barnen, hjälpt mig själv och de jag möter på vägarna genom att byta bromsbackar på bilen.
Träning: Idag har jag åkt skidor.
2012: Även idag blev det övertid på jobbet och efter jobbet så hade jag information för sångare och musiker. Jag pratade om hur viktigt det är att hålla micken på rätt sätt och berättade om hur viktigt det är att ta hand om den gemensamma utrustningen. Det är för ofta som utrustning går sönder så nu ska vi hjälpas åt att ta hand om den på ett bra sätt.
2011: Jag gjorde några ändringar på mina iphoneappar. Jag snackade även med Hemen som hade åkt söderut för att jobba och hade tappat sin börs. Jag bad för honom och under tiden som han var borta så tog jag reda på posten som kom hem till hans lägenhet.
2010: Vi bytte vepa inför den nya katalogen.

När jag slutade jobbet så åkte jag till Svedjeholmskyrkan och jobbade med förberedelser inför tv-sändningar. Vi riktade ljuset och jag kommer ihåg att jag stod överst på stegen på plasten för att nå tillräckligt långt upp.
2009: Jag redigerade med Josef. Jag visade honom lite hur jag redigerar.