07 augusti 2015

Joggade på skyttis

2 kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag joggat på Skyttis. Jag har även städat lite i lägenheten och sparat filmen från ett bröllop till en enda film och ska eventuellt skapa mindre filer också.

2014
Dagbok: Idag har jag letat boende och packat ner lite saker i lägenheten. Jag har även skrivit in några låtar till Onsong-appen, handlat och gått en promenad.
Hjälp: Idag har jag hjälpt den som ska flytta in i min lägenhet genom att fortsätta tömma den.
Träning: Idag har jag gått en promenad
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag skrivit in låtarna som vi ska spela på söndag. Nu har jag dem i min iPad.
2013
Dagbok: Idag har jag varit på Svedjeholmskyrkan och jobbat inför New Wine (jag jobbade vidare igår, så det blev en ny dag). Förutom det så har jag sovit, jobbat på Mio, betalat fakturor, städat, lärt mig mer om css, skickat mail till olika personer och tränat.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mattias att ta sig till och från jobbet, Thomas genom att skicka förslag på högtalare, Tomas genom att skicka förslag på en sida där man kan köpa displayer till iPhone och Hanna genom att skicka ett schema över vilka som mixar på New Wine.
Träning: Idag har jag kört hantelcurl.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag tog mig tid att lära mig mer om css.2012: Idag åkte jag och min far till Bertil med min bil och de konstaterade att det var något fel på min bil, men de tyckte att vi skulle vända oss till Lindholms bil som utfört jobbet, så vi åkte dit och pratade med dem och nu står min bil där och väntar på reparation. Vi blev hämtade av min mor och åkte sedan till Sidensjö och där lekte jag tjuv och polis med Marcus och Sannah och spelade sedan spel med dem.
2011: Idag har jag mixat några ungdomar från Sverigeresan. Jag fick testa min nya eq-inställning på kyrkan och kände mig nöjd med den. Efter mötet så spelade jag laserspel på area1. Jag vann den första gången. De andra två gångerna vann mitt lag, men jag fick inte mest poäng. Efter det så åkte vi till Sidensjö och där spelade jag och sjöng med Åsa. Jag tog även några bilder på vattenkriget som de hade ute i Sidensjö. Efter det så visade Sara och Eric lite från Emmy & Stefans bröllop.
2010: Idag har jag letat fram bröllopskläder och min videokamera. Efter det så åkte jag på Mekonomen och köpte bromsklossar till bilen. Efter det så åkte jag till Sidensjö och duschade, bytte kläder, fixade frisyren mm. Sedan åkte jag till vigseln och bröllopet som jag filmade och mixade på. När det var slut så var det bara att packa ihop och åka hem.
2009: Idag har jag gjort klart min backup på min bärbara och på Svedjeholmskyrkans dator. Efter det så har jag jobbat på Mio, gått en lunchpromenad, varit på ungdomsmöte på Prästänget mm.