30 april 2015

Hjälpte till på sista april-firandet på Svedjeholmskyrkan

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag hjälpt till med ljudet på sista april-firandet på Svedjeholmskyrkan. Jag tog med mig min packning och beslutade mig för att övernatta i Sidensjö för att komma iväg i tid till Norge.
Hjälp: Idag hjälpte jag till med ljudet, men jag hjälpte även till med att städa på scenen.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att Peter bad för mig. Jag är så förkyld och har tagit ledigt från jobbet för att åka på konfirmationsfirande i Norge.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, riggat ljud inför sista april och hjälpt till att rigga ner mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att hjälpa till med att rigga upp och ner under sista april. Jag har även hjälpt Mario och Medani att ta sig till och från jobbet och jag bjöd Medani på mat.
Träning: Idag har jag kört latsdrag.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att det var så många som hjälpte mig med ljudet. Anders, Sandra och Peter hjälpte mig nämligen.
Uppmuntran:
-Bra jobbat!
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet hjälpt till med ljudet på Svedjeholmskyrkan. Efter det så har jag tränat. 
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mikael att mixa ljudet på Svedjeholmskyrkans sista april firande. Jag har även hjälpt till att plocka bort ljudet och annat som skulle plockas bort.
Träning: Idag blev det situps, planka och hantelcurl.

2012: Idag har jag jobbat på Mio, hjälpt till att rigga lite ljud, mixat ljud, riggat ljud för morgondagen. Det var en härlig brasa vid Svedjeholmskyrkan, härlig dans, härlig sång och härlig gemenskap. Jag är så tacksam för att jag fick hjälp av Joel att plocka fram utrustningen. Han gjorde det när jag jobbade så när jag sedan kom behövde jag inte göra allt själv även om det var en del kvar. Jag är även tacksam för alla som hjälpte till att plocka bort efteråt. Förutom det så är jag tacksam för all uppmuntran jag fick av olika personer. Det var kommentarer som:
-Går det bra?
-Sådär
- Ja, men hur enkelt är det då?
-Du gör det bra!
-Hur skulle vi haft det utan dig!
-Vad bra ni gör det!
2011: Idag har jag städat i hallskåpet, delat ut kakor på stan. Vi var som cellgrupp ansvariga för fika på stan den här dagen. Jag pratade med flera personer och lämnade ut information om kyrkan, sista april mm. På kvällen så riggade jag, mixade och riggade ner. Jag fick idag hjälp av några barn när utrustningen skulle plockas bort. Efter jag plockat ner utrustningen så fick jag en gratis korv och passade även på att köpa en hamburgare. De ville bjuda mig på det också, men jag kände att när de var så snälla och ville bjuda mig så ville jag betala. Ibland hoppas man att de ska bjuda på något, men blir ej bjuden. Idag var det tvärtom. Nog om det!
2010: Idag har jag lämnat plasma. Dock misslyckades de på en arm så vi fick byta och då även apparat och då gick det bra. Efter det så bytte jag nätaggregat på Jonathans dator. Efter det så åkte jag till Pingstkyrkan och riggade ljudet inför 3G. Jag fick även hjälp av Håkan, Josef och Filip. Efter ett tag så hade alla olika anledningar till att inte hjälpa mig så jag fick göra det sista själv. Lite senare så kom Marcus och hjälpte mig. Efter det så åkte jag till Svedjeholmskyrkan och mixade ljudet på sista aprilfirandet. Det bjöds på dans och sång ute och efter det så bar jag in allt ljud som varit ute. Jag är tacksam för att min bror och syster hjälpte mig med att bära in utrustningen samt en annan kille. När jag hade gjort klart det så mixade jag ljudet på ungdomsmötet och jag tog då bort bandagen och såg då till min förvåning hur det såg ut. Nu såg jag att hon stuckit fel. Nog om det! Efter ungdomsmötet så åkte jag hem och jobbade med datorn. Jag kopplade in nätaggregatet och började att installera operativsystemet och gick sedan och la mig och sov.