03 juni 2015

Google-kalendrar

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet kollat i mitt videoarkiv. Jag har även jobbat med några google-kalendrar och jobbat med backup-program. 
Hjälp: Idag har jag förhoppningsvis hjälpt församlingsmedlemmarna genom att skapa nya scheman och genom att skapa en mall för de som vill använda medlemssidan. 

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, varit på församlingskväll och bytt en del på min mobiltelefon. 
Hjälp: Idag har jag hjälpt mina arbetskamrater att ta sig till och från jobbet. Jag har även delat information på morgoninformationen. På kvällen mixade jag ljudet på församlingskvällen och spelade in budskapet. Jag har även talat på församlingskvällen. 
Träning: Idag har jag gjort några situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick dela information till Svedjeholmskyrkans medlemmar. 
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, åkt för att spela fotboll, städat, tränat och lagat mat. Fotbollen blev inställd för det var bara 3 st som var på plats. 
2013: Idag har jag hjälpt kunder att få varor levererade, men även hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att göra en ny backup på hemsidan.
2013: Idag har jag kört latsdrag, squats, situps och hantelcurl.
2013: Idag är jag tacksam för Mario hjälpte mig att ta emot varorna som kom via godsbilarna.


2012: Idag har jag varit på kyrkan. Jag fick idag sitta med Anders och bara va på mötet. Dock hörde vi några problem som vi funderade på och efter mötet så felsökte jag de problemen, men före det så la jag ut budskapet på hemsidan och la upp sändningstiden för radiosändningen. När jag var klar med det så åkte jag till Sidensjö och gjorde en låda med kontakter för att kunna köra trådat in-ear. När jag var klar med det så tog jag ut akorden till en låt och övade på att spela den.
2011: Idag har jag jobbat och när jag slutade jobbet så handlade jag, därefter så städade jag lite och skruvade ihop datorerna igen. Jag har även uppdaterat bloggen som du ser. Man behöver en komma ikapp dag ibland.
2010: Idag har jag installerat xp på min stationära dator eftersom jag nu kört killdisk på alla hårddiskar. När jag hade installerat windows xp så installerade jag windows 7. Därefter hämtade jag hem alla tillgängliga uppdateringar. Under tiden som jag installerade så sorterade jag papper i pärmar. Därefter jobbade jag på Mio. Efter det så var jag på musikerövning på kyrkan. Jag fick höra av pastorsfrun att det var bra ljud i söndags. Hon hade hört det av en som besöker oss. Det var verkligen roligt att höra.
2009: Idag har jag cyklat till jobbet, gått en promenad på lunchen, cyklat hem, redigerat filmer, skickat ut mail om sommaraktiviteter, även om midsommarkonferensen.