13 april 2015

Innebandy & nätverk

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, spelat innebandy och jobbat med nätverket.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan och Broskolan genom att ändra ip-adress och lösenord på några nya switchar vi kopplat in.
Träning: Idag har jag spelat innebandy och gjort armhävningar.

2014
Dagbok: Idag har jag varit på kyrkan och hjälpt till att förbereda lite inför gudstjänsten. På mötet kunde jag sitta med Peter och lyssna på budskapet och på gospelkören. Efter mötet så fick jag ringa för att få ordning på radiosändningen pga att de ändrat adressen där man bokar sändningstiden. Efter mötet så fikade jag och lite senare så städade jag och Peter i ljudrummet. När vi sedan var färdiga för dagen så åkte jag till Sidensjö och lekte med Domino och Noah. Jag jobbade även med en dator där.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att se till så att budskapet sändes efter mötet.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att Peter skjutsade mig till och från kyrkan, men även tacksam för att han hjälpte mig att städa i ljudrummet.2013
Dagbok: Idag har jag varit på stan, bakat och städat.
Hjälp: Idag har jag hjälpt kassörskan genom att ställa upp skylten "Nästa kassa tack!", men tyvärr så var det två som inte kunde läsa, så en ställde varorna mellan mina och skylten och den andre packade upp varorna som vanligt och trodde säkert att det var en avdelare. När hon kom fram så bad kassörskan henne att ställa upp skylten efter kundens varor.
Förutom detta så har jag även bakat idag så jag ska kunna bjuda på fika när jag får besök.
Träning: Idag har jag gjort några sit-ups.
2012: Idag har jag bakat två kakor, lämnat in ett däck som lagats, varit på ungdomsmöte och riggat för ljudet som ska användas imorgon.
2011: Idag har jag gjort en banankaka och städat i lägenheten.
2010: Idag har jag jobbat på Mio. Efter jobbet så kom hemgruppen hem till mig på besök. Vi pratade om hur viktigt det är att ha en relation till Gud. Det är även viktigt med bön.
2009: Idag har jag jobbat, varit på TS och jobbat, efter det spelat in morgonandakter.