30 augusti 2015

Grillning, nätverk och datorjobb

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag mixat ljudet på Svedjeholmskyrkan och under mötet jobbade jag vidare med datorn för att installera de uppdateringar som saknades på datorn, men de blev ej klart så det fick fortsätta efter mötet och ägaren fick därför fortsätta vänta på sin dator. Efter mötet så jobbade, jag, Peter och Tomas vidare med nätverket. Vi tog sedan en paus från detta och åkte till Sara & Eric och grillade. Det bjöds på mycket gott och efter det jobbade vi vidare med nätverket och konstaterade att en trådlös AP behöver bytas ut.

2014
Dagbok: Idag har jag burit in möbler i lägenheten. Jag har även bjudit Mario på mat och fått lite hjälp av mor och far.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario genom att bjuda honom på mat som tack för att han hjälpte mig att bära in möblerna från lastbilen till min nya lägenhet.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över den hjälp jag fick av Mario.

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat med hemsidor och bloggar. Jag har även lagat mat, städat, diskat mixat ljud mm. 
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att mixa ljudet på ungdomsmötet och genom att hjälpa till med disken i cafeterian. 
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag fick lyssna på en härlig predikan av Andreas.


2012: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet hämtat ut två packet. Ett från kombilotteriet och det var ett paket med en serveringsskål. Förutom det så har jag jobbat med min gamla dator då jag nu fått pci-grafikkorten, men det var inte det som var problemet. Dock fick jag datorn att starta med linux, men något bios finns ej. Jag har även försökt hitta en bra lösning för att redigera filmklipp jag filmat med min S2:a. 
2011: Idag har jag installerat program på syrrans dator, jobbat på Mio, tvättat kläder, städat i lägenheten, 2010: Idag har jag jobbat, promenerat, försökte hjälpa Hemen med internet som han har via TRE, men det gick inte trots att vi gjorde rätt.
2009: Idag har jag skjutsat André och Mattias till Svedjeholmskyrkan. Jag har även mixat ljudet, lagt upp sändningstider för närradion, lagt ut budskapet på hemsidan, mm. På mediamötet så berättade jag att jag tycker att jag har för mycket ansvar. Jag känner att jag tagit på mig lite för mycket så att jag inte räcker till. Jag spelade även gitarr och innebandy.