16 november 2014

Mixade istället för Simon

Inga kommentarer:
2014
Dagbok: Idag har jag mixat ljudet på Svedjeholmskyrkan istället för Simon som hade feber och magsjuka. Jag har även ätit mat med några vänner, träffat Domino och Noah, visat text på projektorn och skapat cd-skivor.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att mixa ljudet, men även genom att sända radio, lägga ut budskapen på hemsidan, visa text på projektorn mm.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att vi lyckades spara en färdig inställning till en master-regel på ljusbordet.

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, spelat innebandy med KRIK, jobbat med hemsidor och uppdaterat mina bloggar.
Hjälp: Idag har jag förhoppningsvis hjälpt Solstrålen genom att jobba med deras hemsida, men jag har nog även hjälpt mina lagkamrater när vi spelade innebandy. Förutom detta så har jag skjutsat Mattias till och från jobbet.
Träning: Idag har jag spelat innebandy och kört latsdrag
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag hade möjlighet att vara med och spela innebandy på Parkskolan.


2012: Idag har jag jobbat på Mio och efter det så har jag hjälpt en person att rikta parabolen för att få in de kristna kanalerna, men jag fixade även så att fästet som ska skydda parabolhuvudet kom på plats. Efter det så pratade vi en del och bad för varandra.
2011: Idag har jag lämnat tillbaka två datorer som jag fixat. Den ena var till Emelies mor. Emelie hade praktik på Mio så därför lämnade jag den till henne. Förutom det så har jag jobbat på Mio, spelat innebandy, lämnat tillbaka Dan & Åsas dator mm.
2010: Idag har jag tvättat kläder, hjälpt Eveline att hitta sin mobil genom att jag ringde till den, jobbat på Mio, gått en promenad, lånat ut två innebandyklubbor som jag ev tänker ge bort, tvättat bilen mm. Jag passade även på att släppa fram en kund i kassan på Coop. Testa det själv någon gång. Den du släpper fram blir oftast glad och tackar och är man inte stressad så spelar det ingen roll. Jag brukar göra så ibland för att se reaktionen på kunden.
2009: Idag har jag jobbat på Mio och funderat på min dröm och kontaktat en av personerna i drömmen.