01 maj 2015

På väg till Norge

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag åkt till Norge och tyvärr följde även förkylningen med, men jag lyckades ändå skapa ett bildspel med min dator. När vi var framme i Norge som fick jag plocka fram ljudutrustningen och kolla på ljuset som de hade på plats. Jag kunde inte låta bli att testa projektorn mm. Jag ville försöka ha så bra koll som möjligt inför morgondagen.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Nathalie genom att plocka fram utrustning till hennes konfirmationsfest.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag blev bjuden på mat.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och testat shop-express på Ica.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario och Medhanie att ta sig till och från jobbet. Jag har även hjälpt Mio genom att leverera möbler till några kunder.
Träning: Idag har jag gått en promenad.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag kunde använda mitt erbjudande på Ica.


2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, joggat, städat, redigerat film och styrketränat. Jag har även öppnat och kollat på min iPad.
Hjälp: Idag har jag skjutsat Mario till jobbet.
Träning: Idag har jag joggat, kört plankan, gjort situps och tränat ryggen med "gummiband".


2012: Idag har jag tvättat kläder, jobbat på Mio, ätit mat och mixat ljudet på Svedjeholmskyrkan.
Det var nämligen countrykväll med Emilia och Nenne Lindberg. Det som var lite speciellt ikväll var att de började med att tacka mig som ljudtekniker för hjälpen något som ofta glöms bort och tas som en självklarhet. Det är alltid kul när man får höra att det uppskattas. Dock var det problem med ljudet när det skulle visas ett filmklipp och det var ett kabelfel. Nog om det! Det andra fungerade ju bra och jag fick hjälp av Kenneth med att plocka bort utrustningen.
2011: Idag hämtade jag syrran 00:50. Efter det var det bara att sova. Förutom det så har jag spelat gitarr på Svedjeholmskyrkan. Efter mötet så la jag upp sändningstiden och la ut budskapet på hemsidan och när det var klart så åkte jag till Sidensjö och jobbade med Annas dator. Jag bytte hårddisk och förde över de filer hon behövde. Nu är hennes dator fixad. När det var gjort så tvättade jag och städade bilen. Därefter så spelade jag gitarr, kollade på bilder och såg filmen som Anna och Sara fixat. 2010: I januari hade jag inte börjat med teman utan jag skrev bara i min blogg om vad jag gjorde på dagarna och jag delade med mig lite från min gamla blogg. Februari=bilder. Mars=musik. April=videoklipp. Maj=träning. Nog om mina teman 2010. Idag har jag varit med i en innebandyturnering i sporthallen. Det gick rätt så bra för oss, men vi åkte ut efter ett tag och det var en förlust mot laget som tog sig till final. När vi åkte ut så åkte jag hem och bytte kläder, därefter åkte jag och jobbade vidare med det sista inför 3G. Johannes hade varit där och riggat ljus när jag var på turneringen. Jag, Johannes och hans flickvän skulle kolla på bilarna som åkte ut från Åhlensgaraget och sedan tänkte vi äta, men Håkan ringde och frågade vilka mickar han skulle använda mm. Det var nämligen så att grupperna skulle soundchecka och Håkan hade inte gjort klart det sista. Jag hjälpte honom med det och gick sedan och åt. Efter vi hade ätit så lyssnade jag av ljudet som Håkan hade ställt in och jag ändrade en del på eq-inställningarna eftersom jag märkte att vissa kanaler inte var på. Jag löste även en del brumproblem. När det var fixat så testade vi allt före 3G-mötet började. När mötet började så hjälpte jag Håkan att mixa. Efter det så ställde jag in ljudet nere och gick sedan upp och riggade ner ljudet. Det var jag, Johannes, Filip, David, Marcus, Linus och en annan kille som hjälptes åt att rigga ner. Jag är så tacksam för all hjälp med nedriggningen även om alla inte var där hela tiden, men om det hade varit bara jag och Johannes så hade vi nog inte varit färdiga förren 4-5 tiden, men nu blev vi klar klockan 2. Klockan 2:30 så hade jag gått och lagt mig.

Lite tankar om 3G. Det var ett riktigt bra 3G-möte tycker jag, men det jag tyckte var mindre bra var att vi inte fick några bra svar på våra funderingar. Kanske skulle vi ha frågat mer för att få reda på det. När jag skulle hyra ljud så viste jag vilket datum och plats det skulle vara 3G på. När jag sedan hade hyrt grejerna och skulle rigga upp så fick jag reda på att Josef inte kunde ha ljudet som han tidigare hade lovat. Jag pratade då med Håkan och han var sugen. Jag trodde då att han skulle hjälpa till mycket, men så blev det inte. Det var kul att han var med och hjälpte till, men jag trodde att han skulle gjort mer. En annan sak som var synd var att vi inte viste på vilka platser allt skulle hända. Jag viste inte heller vilka som skulle spela. Dock fick jag reda på en hel del när Filip kom, men jag tycker som Johannes att det kunde ha varit bättre planerat och informerat, men jag är glad för att det blev så bra som det blev trots allt. Jag hoppas att folk inte fick lida p.g.a. detta. Det blev ju inte bättre av att jag inte kunde rigga klart allt och att jag hade mycket annat i helgen, men det gick bra ändå med Guds hjälp. Oj vad mycket jag skrev.
2009: Idag har jag redigerat film, lämnat blod, jobbat med syrrans dator, jobbat på Mio, riggat ljud för sista april, mixat ljudet, mixat Tillit. Jag fick hjälp av Eric med filmningen eftersom jag har svårt att göra två saker samtidigt. När kvällen var slut, så var jag beredd att få plocka in all utrusting som jag tog ut själv. Men jag tror att Thomas som är pastor och hans son hade fixat det. Jag trodde inte att det var sant, så jag tackade dem jättemycket. Därefter så städade jag på scenen och plockade ihop mina grejer. Sedan var det bara att åka hem och sova.