10 juli 2015

Bättre kvalité på videoklippen

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat med videokameran och hittat justerskruvar som hjälper kameran att läsa banden med problem, men då blir det problem med andra band, så justerskruvarna är bara en tillfällig lösning. Jag har därför valt att föra över filmerna med Jans kamera och det gick bra även om det blev lite störningar med den också, men det beror nog på inspelningen. Jag är glad att jag fick låna den så jag får möjlighet att redigera före jag börjar att jobba igen. När jag får enheten som kan föra över band till datorn kommer jag kanske hjälpa andra med det och då sälja min videokamera om jag får ordning på den. Den måste testköras ett tag först. Jag har även redigerat film idag och gjort några inspelningar med min GoPro-kamera. 

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, städat & visat lägenheten för några som funderar på den. 
Hjälp: Idag har jag hjälpt Övikshem genom att visa en person hur min lägenhet ser ut. Jag har även hjälpt mina arbetskamrater att ta sig till och från jobbet. 
Träning: Idag har jag gått en promenad.
Tacksam: Idag är jag tacksam för det fina vädret. 
2013
Dagbok: Idag har jag uppdaterat bloggen, åkt till Dan för att sedan åka med honom till Sidensjö. Vi åkte sedan iväg en bit med kanoterna och startade vår kanottur för att sedan övernatta i en stuga. 
Hjälp: Idag har jag hjälpt Sanna genom att styra och paddla den kanot jag satt i. 
Träning: Idag har jag paddlat
Tacksam: Idag är jag tacksam för att det ej regnade och för att det gick så bra att paddla med Sanna. 

2012: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet testat en annan scanner. Jag åkte nämligen till Svedjeholmskyrkan och testade scannern där. Det visade sig att den kunde scanna flera papper samtidigt. Jag testade på 2 papper och det gick bra. När jag lyckats med det så körde jag många flera gånger efter varandra, men det visade sig att jag inte fick dem på mailen, så nästa gång jag får möjlighet så tänker jag lagra dem på en dator.
2011: Idag har jag spelat gitarr och sjungit i kyrkan. Det var jag och syrran som spelade och sjöng. Det var första gången jag sjöng och första gången Simon mixade idag. Jag tycker att han gjorde det riktigt bra. När mötet var slut så la jag ut budskapet på hemsidan. Sedan så snackade jag med Emmy och Stefan och då tyckte Stefan att min skjorta var somrig och snygg. Emmy sa att hon tyckte att jag spelade fint när jag plockade på gitarren. Härliga och förhoppningsvis ärliga kommentarer. Efter det så åkte jag, Sara och Eric till min bror i Gideå. Vi träffade hans lille grabb och även Anna som är hans dotter. Efter det så åkte vi till en badplats där vi badade, därefter så åkte jag och Anders med Carl-Joel till Genesön. Där grillade vi, fiskade, badade och bastade. Vi fick strömming, abborre, gädda mm. Endast abborrarna behölls. Kvällen avslutades som sagt med bad och bastu. Det var en riktigt trevlig kväll med många kompisar. 
2010: Idag har jag förändrat min blogg, städat, läst i en bok. Här kommer lite från boken som är skriven av Jonas Helgesson.
Idag läste jag om när han bestämde sig för att klara sig utan sin assistent. Han testade det i matsalen. Det var blodpudding med lingonsylt och han tappade tallriken flera gånger, men gav inte upp. Han gick till matkön flera gånger. Tillslut så klarade han det och då sa han att det kändes som han kommit till himlen. Efter det tänkte jag på att det är skulefestivalen idag och det hade varit roligt att få lyssna till Anna Bergendahl. Jag la även ut lite nya objekt på tradera eftersom jag städar i hallen. Bloggtemat är den här månaden rum, så förra veckan var det kök och toalett och nu är det hall och sovrum. Förutom att läsa i böcker idag så har jag även löst korsord. Jag åkte till Sidensjö och träffade Anna och Ante. Efter det så jobbade jag med pärmen till kyrkan och därefter letade jag fram några sånger från min bok med noter.
2009: