20 april 2015

Lite personal på jobbet

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och spelat innebandy. Det blev dock en lite speciell dag med tanke på att 3 av de som brukar jobba på lagret var hemma för de var sjuka eller hade sjuka barn. Det gjorde att vi fick plocka in en annan till lagret med tanke på godset och leveranserna. Jag bjöd även på tårta och frukt på jobbet.
Träning: Idag har jag spelat innebandy och gjort armhävningar.
Tacksam: Idag är jag tacksam att Rickard hade möjlighet att hjälpa oss på lagret.

2014
Dagbok: Idag har jag varit på uppståndelsegudstjänst, varit hos mor & faf, sett musikalen Martyrion mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Josef att kunna använda reverb-effekten och hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att lägga ut budskapen från påsken på hemsidan. Jag har även hjälpt Niclas genom att ta tillbaka saker som vi lånat ut till musikalen Martyrion. Jag har även hjälpt Sara att ta sig till Martyrion genom att skjutsa henne från Sidensjö.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att Josef mixade. Jag är även tacksam över att jag fick ta med mig tårtor och lite kakor från mitt och Erics kalas. Jag är även tacksam över att jag fick hjälp att plocka ihop utrustningen som lånats ut till musikalen Martyrion.

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, packat ner en dator som ska skickas på service, jobbat med min blogg och tränat.
Hjälp: Idag har jag hjälpt en person att emballera en dator som ska skickas in på service.
Träning: Idag blev det hantellyft
2012: Idag har jag jobbat på Mio och när jag slutade på jobbet så åkte jag hem och försökte få tag på någon som skulle kunna mixa imorgon för då ska det spelas in några program som ska sändas i kanal 10. Förutom det så uppdaterade jag lite i bloggen, städade och testade webcameran som jag nyligen köpt. Det ser ut att vara en bra kamera, men det går inte att spela in med den utan man får använda den via skype eller msn.
2011: Idag har jag jobbat på Mio, fått en försenad present av Sara och Eric. Det var en PC analyzer. Jag hjälpte även Sara att korta ner en låt som barnkören ska sjunga.
2010: Idag har jag tvättat kläder, fört över filer från min dator till en extern hårddisk. Efter det så har jag jobbat och varit på cellgruppssamling. Vi pratade om bön och att vi kan hitta vår styrka i Gud när vi känner oss svaga. När samlingen var slut så åkte jag till Svedjeholmskyrkan och kollade vad det kan vara för fel när sändningarna inte går ut i radio och det visade sig att kabeln var kopplad till fel uttag.