19 maj 2015

Jobb med en hemsida

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag jobbat med en hemsida som skickar mail utan att ägaren önskar det.
Tacksam: Idag är jag tacksam att jag fick tillgång till en ny plats att testköra en ny sida på för att se om det är sidan eller databasen som gör att mailen skickas.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och spelat innebandy.
Hjälp: Idag har jag hjälpt till på Mio genom att ta emot varorna som kom till oss, men jag har även hjälpt mina arbetskamrater genom att skjutsa dem till och från jobbet.
Träning: Idag har jag spelat innebandy och gjort armhävningar.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick spela innebandy.

2013
Dagbok: Idag har jag mixat ljudet istället för Johannes, redigerat budskapet, fikat, jobbat med Svedjeholmskyrkans hemsida, sänt radio, lagt ut budskapet på hemsidan, lekt med Domino och Noah, sett hockey mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt kyrkan genom att mixa, sända radio och lägga ut budskapet på hemsidan.
Träning: Idag har jag kört plankan2012: Idag har jag sovit ut, jobbat med internet på några datorer som var utan och det visade sig att det var felkopplat i routern, så det var lite konstigt att en del fått internet ändå. Nog om det! Efter det så bytte jag om och var med på konfirmationsfirandet där jag mixade ljudet, visade bilder och visade en film som jag redigerat. Efter det så såg jag på fotbollsmatchen och jag tycker att rätt lag vann för de hade Samsung på lagtröjorna. Efter det var det bara att sova.
2011: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet varit på musikerövning. Efter den har jag letat förslag på olika inspelningsgrejer eftersom jag själv är intresserad, men även för att jag vet en annan som kan behöva det.
2010: Idag har jag redigerat en film som jag sedan fixat till skiva. Efter det så jobbade jag på Mio och spelade innebandy. Efter innebandyn så åkte jag hem och brände en till film till en skiva. Jag kollade även på ett avsnitt av ghost whisper.