28 april 2015

Hemgruppssamling

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag varit på hemgruppssamling.
Hjälp: Idag har jag hjälpt till i hemgruppen genom att dela med mig av bibelorden jag skrev ner från söndagens predikan. 
Tacksam: Jag är tacksam över att Peter bjöd mig på mat.
2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och spelat innebandy. 
Hjälp: Idag har jag hjälpt mina arbetskompisar att ta sig till och från jobbet. 
Träning: Idag har jag spelat innebandy och gjort armhävningar. 
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag blev bjuden på mat. 
2013
Dagbok: Idag har jag varit på möte på Svedjeholmskyrkan. Jag har även lagt ut budskapen på hemsidan, fixat 42 st beställda skivor. Efter det så åkte jag och träffade mor, far och Sanna. Vi gick sedan till Sara och Eric och där fikade vi. Lite senare såg vi filmen "Sune i Grekland". 
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att fixa beställda skivor och fixa så budskapet gick ut i radio. På kvällen la jag ut budskapen på hemsidan och hjälpte Sara med diskningen.
Träning: Idag blev det planka, promenad och armhävningar.2012: Idag har jag varit med och delat ut fika på stan. Förutom det så berättade jag om vad som händer på Svedjeholmskyrkan nästa vecka. Vi delade även ut informationsblad om det. Efter det så åkte jag till Sidensjö och felsökte internet. Problemet var att de nu kan surfa, men endast en telefon fungerar efter jag bytt modem. Det visade sig att jag löste telefonproblemet genom att byta stickkontakt i väggen till telefonen, men problemet var att nummerpresentatören inte ville fungera då. Jag beslutade mig tillslut för att testa en adsl-splitter som sitter i vägguttaget och då fungerade det som det skulle. Den splitter som följde med modemet fungerade inte så bra.
2011: Idag har jag jobbat på Mio, varit på musikerövning och jobbat vidare med Viktorias hårddisk. Jag städade även lite i lägenheten. 2010: Idag har jag jobbat på Mio och spelat innebandy. 2009: Idag har jag jobbat på Mio, redigerat film och bytt en datorskärm på syrrans bärbara dator.