15 mars 2015

Spelade gitarr

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag spelat gitarr på kyrkan. Efter mötet fick jag jobba rätt länge för att sända ut radio. Detta p.g.a att vi skickat in datorn som vi tidigare spelade in på och vi hade igår problem med inspelningen. Jag sände därför ett budskap vi spelat in tidigare. Förutom det så har jag även idag jobbat med nätverket och varit på företagsskolan.
Tacksam: Idag är jag tacksam över hjälpen jag fick av Peter och Tomas när vi jobbade vidare med nätverket.

2014
Dagbok: Idag har jag spelat gitarr, skickat mail handlat, jobbat med mallar till Mio och spelat innebandy.
Hjälp: Idag har jag hjälpt mitt lag genom att göra mål när jag spelade innebandy.
Träning: Idag har jag spelat innebandy.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick en låt som jag inte hade hemma. När jag fick den så kunde jag öva på alla låtar som vi ska spela imorgon. Det gick bra att öva, så jag hoppas att det går bra imorgon också.


2013
Dagbok: Idag har jag försökt hitta någon bra layout för Broskolans hemsida, men alla som såg bra ut kostade pengar. Förutom det så har jag lämnat in bilen för att se varför den läker så mycket olja. Jag har även funderat på om jag ska ändra kosten framöver. Förutom det så har jag även jobbat med Svedjeholmskyrkans hemsida, mixat ljudet, lärt mig mer om Python och styrketränat.
Hjälp: Idag har jag hjälpt kyrkan med hemsidan och hjälpt till med mixning. Jag fick även berätta hur de skulle mixa när utrustningen skulle användas på skolan.
Träning: Idag har jag kört lite hantellyft
2012: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet så fortsatte jag med redigeringen. Efter det var det dax att sova. Jag delar en bild från jobbet. Vi har fått hjälp den här veckan när det gäller att bygga om i butiken och personen på bilden

2011: Idag har jag jobbat och varit på hemgruppssamling
2010: Idag har jag fixat budskap på skivor, mixat ljudet, lagt ut budskap på hemsidan, sänt radio, spelat gitarr, träffat Anna och Ante och åkt skidor.
2009: Idag har jag fixat några kablar på kyrkan eftersom jag inte behövde mixa idag. Det var tur att jag var där för jag fick hjälpa den som mixade med att få ljud i två mickar. Nog om det. När mötet var slut så la jag ut budskapet på hemsidan. Jag sände det även i radio och gjorde en skiva på det. Förutom det så fick jag idag mixa bandet Die Alive. Jag blev bjuden på mat av André som tack för hjälpen med inspelningen. Jag åkte sedan och fixade Saras internetproblem.