22 september 2015

Hemgruppssamling

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag varit på hemgruppssamling.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och spelat innebandy.
Hjälp: Idag har jag förhoppningsvis hjälpt mitt lag när jag spelade innebandy.
Träning: Idag har jag spelat innebandy och gjort några armhävningar.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick vara med och spela innebandy.
2013
Dagbok: Idag har jag mixat ljudet på Svedjeholmskyrkan, sändt radio, lagt ut budskapet på hemsidan, spelat piano, gitarr och spelat in på min iPad. Jag har även besökt mor och far.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att mixa ljudet, sända budskapet i radio, men även genom att dela det på hemsidan.
Träning: Idag har jag kört latsdrag.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att det gick bra att sända radio idag.


2012: Idag har jag jobbat på Mio, träffat Domino & Noah och jobbat vidare med sommarmatten.
2011: Idag har jag pratat med pastorsparet om att jag känner att jag har så många uppgifter att jag känner att det är svårt att hinna med det jag vill. Vi pratade om olika lösningar. Ett problem var radio, ett annat söndagskul. De pratade även om ett alternativ om att anställa mig en dag per vecka, men det kändes inte så lockande. Lite lockande för att hinna med det jag känner att jag inte hinner med, men när jag fick höra att det även skulle bli fler uppgifter så kände jag att det får vara nog mycket som det är. Efter det så har jag jobbat på Mio, varit på musikerövning mm.
2010: Idag har jag varit på sängutbildning i Skellefteå, bakat havrerutor och bullar. Förutom det så har jag sett på idol och efterlyst.
2009: Idag har jag tvättat kläder, redigerat morgonandakter, jobbat på Mio, hjälpt Mats med en dator, pratat med Anders om ett datorproblem och fixat en nätverkskabel till mig och en till Sara.