28 augusti 2015

Datorprogram och uppdateringar installeras

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har de klippt gräset utanför min lägenhet. Själv har jag jobbat vidare med datorn. Jag installerade olika program och uppdateringar på den och städade i lägenheten. Jag passade även på att sortera bort lite skräp på en återvinningsstation.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, letat efter filmer till min syster och funderat vad jag ska lasta i lastbilen mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt min syster genom att låna ut filmer till henne.
Träning: Idag har jag gjort några hantellyft.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag hittade filmerna som min syster ville låna. 

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, hämtat en dator som jag ska jobba med, rensat gamla artiklar från Svedjeholmskyrkans databas kollat på några klipp från idol och uppdaterat några bloggar. 
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mattias att ta sig till jobbet.
Träning: Idag har jag kört situps och armhävningar.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att det gick så bra att lägga in några nya mattor i systemet på Mio.


2012: Idag har jag tvättat kläder, jobbat på Mio, styrketränat och uppdaterat bloggen.
2011: Idag mixade jag ljudet istället för Johannes, jobbat med syrrans dator, lagt ut budskapet på hemsidan, spelat gitarr och gjort en ny melodi när jag satt vid pianot.
2010: Idag har jag jobbat på Mio, blivit bjuden på mat av Sara & Eric som var på besök i min lägenhet. De hade även bjudit Emmy och Stefan. När vi hade ätit så åkte jag till hamnen och lyssnade på Amanda Aasa, därefter på EMD. När de hade spelat klart så gick jag till UH och fikade med Sara, Eric, Stefan och Emmy. När vi hade fikat klart så gick vi och såg en film på bio.
2009: Idag har jag hämtat basförstärkaren som vi tidigare lämnat in på service, jobbat på Mio, varit på barnens dag och delat ut konservöppnare. Inte vilka som helst eftersom det står Jesus på dem. Vi delade även ut biblar. En riktigt lyckad kväll tycker jag.

Myggor?

Inga kommentarer:

KRIK-andakt

Inga kommentarer:

Vad är framgång?

Inga kommentarer: