27 oktober 2014

Innebandy

Inga kommentarer:
2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och spelat innebandy.
Hjälp: Idag har jag hjälpt mitt lag genom att göra några mål.
Träning: Idag har jag spelat innebandy och gjort några armhävningar.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag orkade spela innebandy trots min förkylning.

2013
Dagbok: Idag har jag mixat ljudet på Svedjeholmskyrkan, sändt radio, lagt ut budskapet på hemsidan, läst igenom inventeringsmanualen, provkört Erics nya bil, spelat gitarr mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att mixa, sända radio och lägga ut budskapet på hemsidan.
Träning: Idag har jag kört latsdrag.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att det gick så bra att mixa idag.


2012: Idag har jag gjort lite olika saker. Jag har jobbat med min stationära dator, en bärbar dator, jobbat med hemsidan, städat i köket, lagt upp bilder i min dayviews, spelat innebandy med KRIK, lagt upp ett videoklipp, jobbat vidare med sommarmattekursen mm.
2011: Idag har jag jobbat på Mio. Efter jobbet så mixade jag ljudet istället för Jesper som inte kunde mixa då. Han mixade tills jag kom och när jag var där så spelade han trummor. Efter mixningen så hjälpte jag familjen Sundström i Själevad att få ordning på internet.
2010: Idag har jag jobbat på Mio, kollat på mitt badrum, handlat, hjälpt brorsan med internet och mail. Efter det så övade jag på en låt som ska spelas på söndag.
2009: Idag har jag tvättat kläder. När jag väntade på det så jobbade jag med att göra klart för att kunna spara 3G-mötes-dvd:n till en DVD. Jag skrev även ner information om mina dv-band. Därefter åkte jag på Mio. Det blev två timmar övertid idag. Efter det så tog jag in trädgårdsbordet och stolarna. Efter det så började jag att städa upp lite i lägenheten, sen gjorde jag några situps.