08 februari 2015

Lovsång & FBS

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag var jag med och sjöng och spelade på gudstjänsten. Efter mötet så fikade jag med Peter och kollade lite på hur vi ska jobba vidare med nätverket. Jag fick även träffa Domino och Noah och kvällen avslutades med företagsskola. Efter det så jobbade jag med Svedjeholmskyrkan för att få med en meny när man besöker hemsidan via mobilen.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att sända radio. Även genom att vara med i lovsången.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att det gick så bra att jobba med hemsidan.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, felsökt problemet med ljudinspelningen på Svedjeholmskyrkan, installerat 8.1 på nya ljuddatorn och en hel del annat.
Hjälp: Idag har jag fixat ljudkortet på Svedjeholmskyrkan och gjort lite olika tester.
Träning: Idag har jag kört situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag lyckades få ordning på ljudkortet.
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, jobbat med Carinas dator, lagat mat, gjort några sit-ups och städat lite.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario och Mattias att komma till jobbet, jag har även hjälpt Mattias att komma hem. Förutom det så har jag hjälpt Carina genom att jobba med hennes dator.
Träning: Idag har jag gjort några sit-ups
2012: Jag har jobbat, spelat innebandy och redigerat film.
2011: Idag har jag jobbat och på kvällen varit på cellgruppssamling hos Eveline och Josefin. Idag pratade vi om församlingen och hur viktig församlings-gemenskapen är. Förutom det så fick vi be, sjunga och fika. En riktigt härlig kväll med andra ord.
2010: Jag ringde telia om telefonen som inte fungerade i Sidensjö och de ville då att jag skulle koppla bort alla telefoner och sedan koppla in i första jacket. Jag byggde även en låda till signalbryggan.

2009: Jag mixade ljudet och köpte torkarblad.