20 december 2014

Jobbade med nätverket på kyrkan

Inga kommentarer:
2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Svedjeholmskyrkan med nätverket. Jag har även skapat ett flödesschema på datorn som jag skickade ut till de som behöver ta del av det.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att jobba med nätverket. Jag bjöd även Peter på mat.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick hjälp av Peter med att jobba med nätverket.

2013
Dagbok: Idag har jag tvättat, köpt den sista julklappen, fixat en julklapp till ungdomarnas julfest, mixat ljudet på den, plockat bort ljudet och ätit mat med Ronny.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att skapa mer utrymme för våra hemsidor, men även genom att mixa ljudet på julfesten.
Träning: Idag har jag promenerat lite.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick äta mat med Ronny. Att han betalade är jag också tacksam för. Jag är även tacksam för paketet som jag fick på julfesten.

2012: Idag har jag lämnat blod, jobbat på Mio, lagat mat, redigerat ett filmklipp, promenerat, städat, jobbat med en stationär dator mm. När jag lämnade blod så var de så tacksamma för att jag kunde komma eftersom de var i stort behov av min blodgrupp som är 0+.
2011: Idag har jag tvättat kläder, jobbat på Mio, gjort knäck mm.
2010: Idag har jag jobbat på Mio, ätit på Safari med mina arbetskompisar mm. Idag fick jag leverera möbler till Mattias Timander.
2009: Idag har jag sorterat papper i pärmar, redigerat film, hjälpt Johannes med ljudet på julfesten, grattat Carl-Johan som hade 40-årskalas, jobbat vidare med ljudrummet, kört bänkpress mm.
Under julfesten så fick jag ett paket som tack för att jag varit ljudansvarig och radioansvarig. Enligt många så fick jag mest applåder av de som gick upp och sedan la jag även märke till några som klappade trots att övriga slutat. Jag uppskattar verkligen det tack som jag fick från församlingen. Självklart så känns det extra roligt när man får höra det från olika människor. Efter det så plockade jag och Anders bort det som använts på scenen. Jag är mycket tacksam för all hjälp från honom också.
Precis före jag var klar så träffar jag Susanne som funderade på om det var någon kvar och det fick hon reda på. Hon tycker att jag gör ett fantastiskt bra jobb. Hon tycker att jag borde ha fått två julklappar. Det var även andra som sa till mig att jag har gjort det bra.