27 juli 2015

Area1

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och på kvällen var jag på Area1. Efter det köpte vi glass.

2014
Dagbok: Idag har jag åkt in tidigare till kyrkan för jag tänkte hjälpa till genom att sjunga då jag dagen före fick reda på att de i inte var så många i lovsången, men när jag kom in så visade det sig att det inte fanns någon ljudtekniker på plats så då fixade jag det trots att det inte var jag som stod på schemat. Efter mötet så åkte jag och handlade lite varor till kvällen. När jag hade fixat det så åkte jag till Nyänget och badade. Lite senare åkte jag till Sara & Eric där vi fick äta mat, spela kubb och volleyboll.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att mixa ljudet och lägga ut budskapet på hemsidan. Jag har även hjälpt till hos Sara & Eric genom att diska lite och plocka fram lite saker när vi skulle äta.
Träning: Idag har jag simmat lite.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick träffa Sara & Eric och alla andra som var hos dem.
2013
Dagbok: Idag har jag uppdaterat mina bloggar, käkat lunch med Peter, lagt upp lite bilder, varit i skallbergsgrottan, varit på grillfest, spelat brännboll, spelat gitarr och ätit mycket gott!
Hjälp: Idag har jag hjälpt Peter genom att bjuda honom på lunch.
Träning: Idag har jag promenerat och spelat brännboll.
Tacksam: Jag är tacksam för att jag fick vara med på Evelines kalas och för att jag fick skjuts av Peter.
2012: Idag har jag städat i lägenheten, solat, badat, hyrt två filmer, bjudit hem Hemen och hans fru. Förutom det så har jag jobbat med mina datorer.
2011: Idag har jag jobbat på Mio, spelat volleyboll, rensat en dator med hjälp av killdisk och skickat ett filmklipp till syrran.
2010: Idag har jag tvättat kläder, köpt siliconspray för att fixa rutorna på bilen och lekt med min syster Beas (min storasysters) barn. Vi lekte inte nudda boll på studsmattan, vi lekte även björnen sover, tagen och kuragömma. När vi lekte tagen så var man fri i bärbuskarna. Jag stod där och smög sedan iväg och gömde mig. De hittade inte mig så när det hade gått ett tag så kom jag fram, sedan gömde jag mig igen. När jag hade gjort det några gånger så gick jag istället och städade i bilen. Först dammsugning, därefter klädselrengöring och sedan venylrengöring. Efter det så torkade jag av bilen och körde in den i garaget. Nu är insidan ren och det är väl den som räknas.
2009: Idag har jag hämtat ett paket från Thomann, jobbat på Mio, fått besök av Sara och Eric, sett på alvin och gänget och spelat guitar hero.