13 oktober 2015

Hemgruppssamling

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag testat mitt headset, men jag har även jobbat på Mio och varit på hemgruppssamling.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag spelat innebandy.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mattias genom att skjutsa honom till jobbet, men även genom att bjuda honom på lunch.
Träning: Idag har jag spelat innebandy och gjort några armhävningar.
Tacksam: Idag är jag tacksam för tipset jag fick av Peter när det gäller appar som man ej behöver på telefonen. För dig som är nyfiken så kan jag säga att man återställer appen man jobbar med så att den blir fabriksåterställd och när det är fixat så kan man enkelt inaktivera den.
Uppmuntran: Jag fick höra att jag gör ett bra jobb som delar med mig av musik när det är innebandy. Personen som sa det tyckte att det var välsignat och uppskattade verkligen den tid jag lägger ner för att det ska bli en bra spellista.


2013
Dagbok: Idag har jag mixat ljudet på Svedjeholmskyrkan. Efter mötet så sände jag budskapet i radio och delade det på svedjeholmskyrkans hemsidan. När jag hade gjort det så åkte jag hem och sov ett tag. Jag hade nämligen huvudvärk. När jag sovit färdigt så åkte jag till Sidensjö och bytte däck på bilen och klippte mig. När det var fixat så spelade jag och sjöng.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att mixa, sända radio och dela budskapet på hemsidan.
Träning: Idag har jag kört latsdrag.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att huvudvärken gick över. Jag är även tacksam för att jag inte behövde blöda näsblod under dagen. Dock började morgonen med näsblod.2012: Idag har jag jobbat på Mio, spelat innebandy med KRIK, jobbat med sommarmatten och uppdaterat Svedjeholmskyrkans hemsida. Jag förnyade joomla och jobbade med några artiklar, men Christoffer har även jobbat en del med att uppdatera hemsidan.
2011: Idag har jag jobbat på Mio och varit på musikerövning.
2010: Idag har jag jobbat på Mio, joggat i elljusspåret i Sidensjö och spelat gitarr.
2009: Idag har jag jobbat lite med mediapärmen, jobbat på Mio, jobbat med min nya mail, ringt runt om kreativ-helgen. Förutom det så förde jag över det jag filmat från 3G till min dator för att kunna redigera det framöver.