12 juli 2015

Hjälpte till på Svedjeholmskyrkan

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag hade jag tänkt vara med och spela, men jag hade inte fått något svar på mina meddelanden och när jag kom in till kyrkan så visade det sig att det fanns flera musiker på plats så då passade jag på att låna ut min gitarr, hjälpa David vid projektorn och hjälpa Jerry vid mixerbordet. Jag installerade även ett nytt inspelningsprogram, skrev information till ljudtekniker, hjälpte Helene med google-kalendern, fikade med vänner, delade budskapet på hemsidan, hjälpte min bror att flytta ett piano, redigerade film och lånade ut en nätverkstestare. 

2014
Dagbok: Idag har jag haft min första semesterdag och jag har därför läst i en bok, shoppat på stan, solat, jobbat med programmering, sett på fotbollsmatchen mm
Hjälp: Idag har jag hjälpt två personer att se min lägenhet genom att vara hemma när de kollade på den. 
Träning: Idag har jag gjort några situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam över det fina vädret. 
2013
Dagbok: Idag har jag uppdaterat bloggen, varit på Nätra marknad, grillat, spelat badminton, spelat gitarr, spelat piano, flyttat över bilder från en kamera, hoppat studsmatta mm. 
Hjälp: Idag har jag hjälpt till genom att köpa en sockervadd till brorsans dotter, jag har även bjudit på grillat och spelat badminton.
Träning: Idag har jag promenerat och spelat badminton.
Tacksam: Jag är så tacksam för att allt gått så bra idag. 

2012: Idag har jag tvättat kläder, jobbat på Mio och när jag kom hem så har jag jobbat med sista delen på programmeringskursen, men slutprovet återstår. Efter det så lagade jag mat och körde lite bänkpress.
2011: Idag har jag varit på kyrkan och jobbat med Anders. Vi kopplade in de trådlösa handmickarna eller vi har samlat mottagarna på samma plats. Vi har även fixat 5 kanaler på mixerbordet. Det var problem med de kanalerna, men vi fixade det. Vi ändrade även ljudnivåer på slutstegen för att få ett behagligare ljud i lokalen. Detta för att det inte ska bli för högt samt att det ska låta lika mycket på höger som vänster sida. Förutom det så har jag sorterat upp lite från torgriggen, kopplat in ljudet i skolans musikrum och sedan skjutsat hem Anders. När jag sedan kom hem så rensade jag bort de sista handelstidningarna.
2010: Idag har jag redigerat film, jobbat på Mio, betalat några fakturor och fått antagningsbeskedet så nu är det bara att fundera på om det är vad jag vill.
2009: Idag har jag sparat det jag filmat från barnlägret och har det nu på en dvd. Efter det så hämtade jag Mattias. Det var tänkt att vi skulle spela tillsammans idag, men istället så fick jag mixa ljudet då ingen ljudtekniker var på plats. Jag fick dessutom koppla om elen lite då strömdelen var trasig. Efter mötet så redigerade jag dagens predikan och la ut det på hemsidan. Jag fixade även en beställd skiva och fikade med Mattias. Efter det så spelade vi minigolf. Därefter åkte vi till MatCompaniet och åt mat. Efter det så åkte jag och spelade volleyboll i By. Jag passade även på att bada, men det var endast 16 grader i vattnet. Efter det så besökte jag föräldrarna.