04 januari 2015

Spelade gitarr på Svedjeholmskyrkan

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag spelat gitarr på Svedjeholmskyrkan. Efter mötet så la jag ut budskapet på hemsidan och fikade. Efter det så har jag lämnat tillbaka högtalare på Kjell & Co, besökt Mio och varit i Sidensjö.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att spela och sjunga. Jag har även hjälpt Sara genom att leka med Domino och Noa. Förutom det så hjälpte jag mor och far att få igång diskmaskinen.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag blev bjuden på fika, men även tacksam över att jag fick vara med och spela gitarr och att vi fick ordning på diskmaskinen.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat vidare med medlemssidan, shoppat på stan, ätit mat med Sara & Eric, sett på film och tränat.
Hjälp: Idag har jag hjälpt några medlemmar i Svedjeholmskyrkan att få en egen inloggning till hemsidan.
Träning: Idag har jag kört hantellyft och gått en promenad.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick träffa Sara & Eric. Jag är även tacksam över att Sara diskade efter vi hade sett på film. Förutom det så är jag tacksam över att jag blev klar med Marcus dator.
2013:
Dagbok: Idag har jag jobbat med Broskolans hemsidag och shoppat på stan. Jag har även gått en promenad, lyft hantlar och gjort några sit-ups. På bilden ser du min nya innebandyklubba.
Träning: Idag har jag gjort några sit-ups, lyft hantlar och promenerat.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Broskolan genom att jobba med den nya hemsidan. Den är inte upplagd än för jag behöver ett godkännande först.
2012: Besökte Scandic för att vara med på en anställningsintervju. På kvällen så förberedde jag ljudet till Refill i Cafeterian. Efter det så pratade jag lite med Maria. Det kändes bra att få prata med henne om mailen jag skickat till henne. Hon är förstående!
2011: Jag köpte en dator på jobbet av en kompis till chefen. Lämpligt pris för att ha en dator att leka med. Jag lyssnade på Fredriks skiva som heter SKAKA.
2010: Jag och Joel såg på en hockeymatch hemma i min lägenhet. Jag fixade även w-lan drivrutinerna till Åsas dator.
2009: Jag, Anders, Sara, Eric och Emmy använde en stege, papper och tejp. Jag säger bara Borås. Jag kommer ihåg att jag fick löda om några kablar till den nya mixerbordet och vi fick testa det för första gången. Jag sände även radio.