25 augusti 2015

Träning och displaybyte

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag lämnat blod, jobbat på Mio och efter jobbet jobbat vidare med mobilen då jag fick en ny display idag. Jag beställde en ny med förhoppning om att problemet skulle vara löst, men så blev det inte. Displaybytet gick bra, men endast ränder eller vit display. Jag var även på 1Life och tränade idag.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och spelat innebandy. Jag lånade ut min extraklubba som gick sönder, men det får gå bra ändå. Jag har ju fortfarande kvar den jag brukar spela med.
Hjälp: Idag hjälpte jag till på innebandyn genom att spela kristen musik och genom att passa spelare i mitt lag. 
Träning: Idag har jag gjort armhävningar och spelat innebandy.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick spela innebandy.
2013
Dagbok: Idag har jag varit på gudstjänsten på Svedjeholmskyrkan. Efter mötet så skruvade jag i TD1:an för att kunna sända budskapet i radio. Jag lyckades starta den igen och jag har köpt ett batteri som behöver bytas i den. Förutom det så har jag jobbat med Broskolans och Svedjeholmskyrkans hemsidor, så nu går det att besöka Svedjeholmskyrkans hemsida också. Jag har även lekt med Domino och Noah. Det blev även lite piano och gitarr.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att fixa så budskapet sändes i radio och jag har även fixat med hemsidorna. Jag har även hjälpt Sara genom att leka med Domino och Noah.
Träning: Idag har jag hoppat studsmatta och gjort armhävningar.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag fick ordning på TD1:an så vi kunde sända radio.
2012: Idag har jag jobbat på Mio, jobbat med en av mina bärbara datorer, städat lite, jobbat vidare med sommarmatten samt träffat mor & far.
2011: Idag har jag fixat en cd-mall för utskriften till cd-skivor. Jag har även jobbat på Mio idag.
2010: Idag har jag jobbat på Mio, pratat med en kompis som jag ej pratat med på länge, lagat mat, betalat räkningar, redigerat film och uppdaterat min blogg.
2009: Idag har jag tvättat kläder, lagat mat och jobbat vidare med Svedjeholmskyrkans hemsida.