29 juli 2015

Höglandssjön

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag uppdaterat Instagram, jobbat på Mio och joggat runt Höglandssjön. Efter det så installerade jag Windows 10 på min dator.
2014
Dagbok: Idag har jag varit i Sidensjö och bjudit på laxburgare, rulltårtor och smothie. Jag har även lekt med barnen och skruvat i Annas moped. Förutom det så har bytt en av lamporna bak på bilen.
Hjälp: Idag har jag köpt lite varor till min mor.
Träning: Idag har jag kört hantellyft.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick träffa Anna. Det var även kul att vi fick igång hennes moped.
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, uppdaterat mina bloggar och Svedjeholmskyrkans blogg. Jag har även bytt sängkläder och städat lite i lägenheten. Förutom det så har jag tränat.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mattias att ta sig till jobbet.
Träning: Idag har jag kört latsdrag, situps och armhävningar.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att Svedjeholmskyrkans blogg endast var borta en liten stund, men även andra bloggar.

2012: Idag har jag sovit ut på morgonen, försökt fixa min stationära dator som har problem med bios, solat & badat i Lomsjön. Förutom det har jag även funderat fram och tillbaka på mina ev. studier. Jag har även fixat en iPhone som jag köpt med trasigt glas. Nu är det helt igen, men min gamla trasiga är nu mer trasig, men den jag köpte fungerar perfekt.
2011: Idag har jag jobbat på Mio, hjälpt Mats med att fixa antennkontakter till sin lägenhet, försökt fixa så ljudet från micken ska fungera med redigeringsprogrammet.
2010: Idag har jag städat bort några kataloger och annat skräp. Jag flyttade även om lite där jag har mina dvd-filmer. Förutom det så har jag blivit klippt, snackat med Telia om min iPhone som har problem med gps-programmet. Jag har även solat idag, oljat in skohyllan, hatthyllan och matbordet. Därefter bakade jag banankaka och toscakaka.