08 juli 2015

Felsökning

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag felsökt videokameran igen och ringt olika personer för att få tips om service mm. Jag har nu beställt en maskin som ska hjälpa mig att föra över dv-banden till datorn.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, spelat basket och sett på fotboll.
Hjälp: Idag har jag skjutsat mina arbetskamrater till och från jobbet.
Träning: Idag har jag spelat basket.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick träffa mina vänner även efter jobbet.
2013
Dagbok: Idag har vi packat ihop våra saker, städat stugan, packat bilen och åkt hem. 
Hjälp: Idag har jag hjälpt till genom att packa mina saker, hjälpt till med städningen i stugan och hjälpt Dan att stoppa in packningen i bilen. Även hjälpt till att packa ur den när vi kom hem. 
Träning: Idag blev det ingen träning
Tacksam: Idag är jag tacksam för att hemresan gick bra. Jag är även tacksam för inte blev åksjuk när jag läste i en bok i bilen. 

2012: Idag har jag mixat ljudet istället för Mikael Johansson. Jag har även fixat några backup-skivor så jag sedan kunde rensa lite på datorn. Efter mötet så fixade jag budskapet till cd-skivor, men jag kunde inte lägga ut det på hemsidan p.g.a. att det inte fanns något internet på datorn. Jag startade om utrustningen, men det hjälpte inte. Efter det så åkte jag och grattade Johanna och hjälpte henne lite med datorn. Efter det så åkte jag till Sidensjö och fick träffa Sara, Eric, Domino, Noah, min mor och far. Vi åt mat hos Sara och Eric och efter det så åkte jag och jobbade med programmeringskursen och lyckades slutföra det tredje testet av fyra i kursen.
2011: Idag har jag jobbat vidare med Jans dator. Jag installerade om operativsystemet, la in bilderna och uppdateringar. När det var fixat så jobbade jag vidare med en annan dator som jag har hemma och på den så fixade jag in lite uppdateringar. Förutom det så har jag solat och badat i Lomsjön, städat, läst i boken "Den vita tigern" och lämnat bröllopsfilmerna till Anton och Sannah.
2010: Idag har jag redigerat en bröllopsfilm och efter det så åkte jag på må med en del skräp som jag fått ihop när jag städat. Efter det så åkte jag på lägret med en ljudkabel som de behövde. När jag var klar med det så åkte jag till Sidensjö och där såg vi på vigselfilmerna och valde ut en som vi tyckte var bättre. Nu väntar jag på att den ska brännas.
2009: Idag har jag vaxat bilen och behandlat listerna som är på utsidag, sedan så hjälpte jag pappa med att ställa in parabolen eftersom han hade tappat signalen. När jag var klar med det så åkte jag till Svedjeholmskyrkan och jobbade med multikablarna. Nu har vi äntligen skarvat klart kablarna, så nu är det bara att sätta upp skenor i taket och dra kablarna dit de ska. När det är klart är det bara att löda och vänta på de grejer som vi har beställt. Jag bar även ut ljudgrejerna till ljudrummet. Med ljudgrejerna så menade jag ljudutrustningen som användes under barnlägret.