23 mars 2015

Inventeringsstart och innebandy

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och jag började dagen med att ta emot godset på morgonen och efter det så jobbade jag vidare med förberedelserna inför inventeringen och när jag var klar med det så samlade vi personalen för att gå igenom information och bestämma olika inventeringsteam. När det var klart så skapade jag inventeringslistorna och startade upp varje inventeringsteam för att senare starta upp vårt eget inventeringsteam. När jag slutade för dagen så spelade jag innebandy och efter det har jag uppdaterat min blogg.
Hjälp: Idag har jag bjudit Mario på mat och skjutsat hem Daniel från jobbet.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick vara med och spela innebandy efter inventeringsdagen avslutats.

2014
Dagbok: Idag har jag varit på gudstjänst, besökt mor och far, spelat piano, spelat gitarr och läst i inventeringsmanualer.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Peter att ta sig till och från kyrkan. Jag har även hjälpt Josef att ställa in reverb-enheten. Förutom det så har jag hjälpt kyrkan genom att plocka undan några extrastolar som vi haft i kyrksalen. Förhoppningsvis har jag hjälpt mina arbetskamrater genom att läsa på lite mer inför inventeringen.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att Josef kunde mixa så jag kunde vara med på mötet som en besökare.

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, hjälpt Johannes med ljudet på workshopen på refill, hjälpt till med projektorn och ljudet under hela dagen, men vid lite olika tillfällen.
Hjälp: Idag har jag hjälpt till med att rigga upp och ta bort ljud. Dock inte allt för idag fick jag hjälp. Förutom det så hjälpte jag till med mixningen och med projektorn. Jag var ansvarig för projektorn idag, men inte ljudet.
Träning: Idag blev det hantellyft.
2012: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet så har jag beställt en vga-adapter för att kunna visa bilden på en iMac. Det är inte min egen, men jag hjälper en som behöver få det att fungera. Förutom det så har jag fört över det jag filmat på syrrans bröllop för att senare kunna redigera det. Jag har även lagt ut den här filmen på tradera.

2011: Idag har jag jobbat på Mio och på kvällen så fick jag besök av Sara och Anna. Vi såg på filmen Mims Ö. Jag hjälpte även Ingunn med en tabell hon skapat. Jag fick filen skickad och fick information om hur hon ville ha den. Jag fick fundera och testa ett tag, men löste tillslut problemet.
2010: Idag har jag jobbat. Jag hjälpte bl.a. chefen att fylla i semesterchemat över hur alla skulle jobba. Jag åkte sedan till tandläkaren och som vanligt fick de ta bort tandsten. Jag fick även höra att jag varit duktig på att borsta tänderna och det var roligt tycker jag. När jag slutade på jobbet så åkte jag till Sidensjö och blev bjuden på mat. Syrran hade gjort god tacopaj. Syrran fick även klippa mig och efter det så spelade vi tillsammans.
2009: Idag har jag mixat ljudet på kyrkan. Efter mötet så fixade jag budskapet på hemsidan och sände det i radio. Efter det så grattade jag Marcus som fyllde 7 år. På kvällen åkte jag till Betania och lyssnade på E-team från Skorped. Efter det så hjälpte jag dem i Sidensjö eftersom det både var datorproblem och tv-problem.