03 augusti 2015

Filmredigering

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag redigerat film.

2014
Dagbok: Idag har jag åkt med till Norge och fick träffa Magnus och de andra i Norge. De som tidigare var i Sverige. Vi åkte dit för att träffa dem och för att Mikael och Nathalie skulle ta sig hem.
Hjälp: Idag har jag hjälpt till genom att köra bil när vi skulle åka till Norge. Inte hela sträckan, men en bit.
Träning: Idag blev det ingen träning om det inte räknas att jag sparkade lite på en fotboll.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick möjlighet att träffa dem i Norge och se hur de har det.
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, jobbat över, kokat potatis, stekt makrill, sorterat mail, rensat bort mail, uppdaterat bloggar, letat ljudtekniker till New Wine, tränat mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt mina arbetskamrater på Mio på olika sätt. Bl.a genom att lära ut några snabbkommandon som de ej kände till.
Träning: Idag har jag kört latsdrag.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag fått bättre ordning på mina mail.

2012: Idag har jag för första gången tittat på trav, men sedan har jag skickat ut mail på sålda objekt på tradera, fixat paket till dem och hjälpt till att förbereda inför Mikaels vigsel. Jag har även stoppat i mer ramminne i en av datorerna som jag jobbar med.
2011: Idag har jag jobbat på Mio och såg när några kunder gick ut ur butiken. De gjorde det när jag varit på toa. Jag tänkte att de hade köpt det av något i kassan, men blev även lite misstänksam, så jag lät min hjärna jobba lite så jag försökte komma ihåg så mycket som möjligt av hur de såg ut och vad de fick med sig. Dock kom de tillbaka med en del saker när de såg att jag förföljde dem. Jag fick förklarat för Mats att en person tagit med sig några saker för att den som ev. skulle köpa det skulle få se dem, men det var fel storlek och pris så kunden beslutade sig för att lämna de täcken han kom in med. De visste nog inte att jag sett att de även gått ut med 3 duntäcken. De skulle nu åka till Jysk för att se om de hade rätt storlek och pris. En kund beskrev vägen för kunden och under tiden så gick jag iväg och skrev upp reg nr på bilen. När de sedan åkte iväg med tre dun-täcken så hade jag endast reg nr och uppgift om två personer som jag vet var med men jag vet att de var fler för en körde också. Jag gjorde en polisanmälan på detta, men förutom det så har jag jobbat vidare med en dator som jag jobbar med. Jag har även jobbat med videoredigeringen.
2010: Idag har jag tvättat kläder, cyklat till Sidensjö, solat, badat, träffat syrran i Bjästa, men även mina andra syskon, mor och far. När jag var i Sidensjö så spelade jag piano och gitarr. Jag sov även över i Sidensjö.
2009: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet satt upp några krokar att hänga upp kablar i på Svedjeholmskyrkan. Jag tog även med mig en pärm och en dator från Svedjeholmskyrkan. Jag förde sedan över filerna från datorn till en extern hårddisk och under tiden så joggade jag runt höglandssjön. Efter det så formaterade jag hårddisken.