17 september 2015

Kvällsöppet på Elgiganten

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag tränat på 1Life. Efter det så åkte jag på Elgiganten som hade kvällsöppet mellan 20-22. Efter det så jobbade jag vidare med en dator som jag håller på att fixa.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag varit på samling för sångare och musiker. Det var en samling där vi funderade lite på framtiden för lovsången på Svedjeholmskyrkan.
Hjälp: Idag har jag hjälpt en kund genom att åka med ett sängben till kunden efter jag varit på Svedjeholmskyrkan. Det var nämligen så att ett ben saknades i deras kartong. Det är alltid kul när man kan vara till hjälp för någon annan. Jag har även hjälpt en arbetskompis genom att rädda några filer från en extern hårddisk.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag kunde rädda några filer på Saras hårddisk.

2013
Dagbok: Idag har jag tvättat kläder, jobbat på Mio och varit på hemgruppssamling.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario och Mattias att ta sig till jobbet. Jag har även hjälpt Mario att ta sig hem genom att låna ut bilen till honom.
Träning: Idag har jag kört armhävningar.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag fick träffa mina vänner på hemgruppen!


2012: Idag har jag jobbat på Mio, jobbat med några filer som ska sparas hemma och skickas till kyrkan. Detta för att ha en backup hemma och kunna se till att filerna blir uppdaterade. Jag har även bjudit Mario på mat, städat och kört bänkpress.
2011: Idag har jag testat att jobba hemifrån via ett program som finns för att kunna göra det. Förutom det så har jag lagt ut några budskap på Svedjeholmskyrkans hemsida, fixat ett dokument som ska delas ut till gästtalare, skrivit ett brev till Thomas och Maria om att jag tycker att jag inte tror att jag kommer att orka med allt jag gör i längden eftersom det är så mycket jag hjälper till med i kyrkan. Jag upplevde då att det sätts mer press på oss på jobbet och att det blir mer och mer som ska göras i kyrkan också. Jag har även övat på olika gitarrlåtar idag. Dessutom har jag redigerat ett budskap inför morgondagens sändning.
2010: Idag har jag städat i lägenheten, läst på lite inför valet, varit på vårdcentralen ankaret. De tog blodprov och när de började så fylldes två rör, men när det andra röret fylldes så höll jag på att svimma så jag sa det till den som tog proverna och hon såg på mig att det var nära. Jag berättade precis hur det kändes och pratade hela tiden för att hon skulle ha kontakt med mig. Tavlorna som hängde på väggen blev nästan helt svart. Så nära att svimma har jag nog aldrig varit. Jag fick vila lite, andas och dricka vatten. Efter det så stack hon i andra armen och fyllde det sista röret och då var det inga problem alls. När jag var klar där så gick jag till apoteket och köpte några tabletter som de tipsat mig om. Jag hoppas att de fungerar bra. Efter det så åkte jag till Svedjeholmskyrkan och mixade ljudet på ungdomsmötet och hjälpte till med fikat efteråt. När det var slut, så skjutsade jag några till André.
2009: Idag har jag städat i mina pärmar med låtar för att lättare hitta låtar som jag vill spela. Jag har även jobbat på Mio och varit på musikerövning. När jag hade övat klart så lödde jag några kontakter och efter det så åkte jag hem till lägenheten och såg på idol.

Min personliga handlingsplan

Inga kommentarer:
Det här skrev jag ner 2010

Vad är viktigast för dig just nu?
Det som är viktigast för mig just nu är att få spela gitarr och innebandy. 
När du valt det som är viktigast måste du se till att du hinner med det som är viktigast.

Klicka på läs mer för att fortsätta läsningen