13 augusti 2015

Matlagning

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag lagat mat.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, pratat med Övikshem, fixat en kabel genom att byta ut en kontakt på den, hjälpt till att fixa så easy worship kunde öppna fyra powerpointfiler och redigerat en powerpointfil.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mikael genom att hämta lite ljudkablar till New Wine, men även hjälpt den som ska ha projektorn genom att hjälpa honom med några powerpointfiler.
Träning: Idag har jag gjort några situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att det gick så bra att löda kontakten.

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, varit på Area 1, startat backup av hemsidorna och tagit reda på mer info om DB9.
Hjälp: Idag har jag hjälpt mitt lag på Area 1, men jag har även hjälpt kunder när jag jobbat på Mio och Svedjeholmskyrkan genom att skapa en databas.
Träning: Idag har jag varit på Area 1.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag fick träffa några av mina syskon och deras syskonbarn och deras kompisar. Vi hade en trevlig kväll på Area 1.


2012: Idag har jag jobbat på Mio, gått en promenad, joggat runt Höglandssjön, sett på filmen "This means War". Kanske inte heller den bästa film jag sett, men ändå ganska så bra. Förutom det så har jag uppdaterat bloggen och lite annat.
2011: Idag har jag jobbat på Mio, rensat lite i min bärbara dator, jag har även flyttat saker mellan hårddiskar och lovat Jan att jag ska hjälpa honom med en annan dator.
2010: Idag har jag laddat hem uppdateringar till Sannahs dator, redigerat film, badat, solat, sett på film och promenerat. Jag har även lämnat tillbaka datorn eftersom jag blev klar med den. Jag är tacksam för att de tackat mig så mycket för hjälpen och även för den ersättning jag fick. Nu hoppas jag att de känner sig nöjda med jobbet jag utfört. Nu jobbar jag med syrrans dator. Jag har lagt över det som ska sparas från den stationära och väntar nu på killdisk. Under tiden som jag väntar på det så ska vi se på en film tillsammans. Vi har även spelat och sjungit tillsammans idag.