17 januari 2015

Projektordatorn testas

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat vidare med projektordatorn för att fixa mail och annat som ska användas på datorn. På kvällen så hjälpte jag till med ljuset och kopplade in projektordatorn som jag fixat. När kvällsmötet var slut så jobbade jag vidare med projektordatorn för att skapa en backup. Jag jobbade även lite med nätverket, men under tiden som jag jobbade med det så hörde jag ljud ute på parkeringen och lite senare tyckte jag att det lät som de var inne i kyrkan så jag tog kontakt med vakten via telefon för att ha någon att prata med när jag kollade igenom lokalerna för att sedan larma och åka hem.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan med ljuset.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att det inte var någon i kyrksalen när jag jobbade. Det var nämligen sent och det hade inte varit kul att vara ensam tillsammans med några som tagit sig in om de vanligtvis inte brukar vara där.

2014
Dagbok: Idag har jag sovit rätt så länge, men sedan har jag kopplat in min synology, shoppat på stan och jobbat på kyrkan.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Anders att ta sig till och från Svedjeholmskyrkan. Jag har även hjälpt Svedjeholmskyrkan på olika sätt. Bl.a. genom att koppla in ett nytt ljudkort och genom att installera olika saker på den nya datorn. Jag bjöd även Anders på mat som tack för hjälpen.
Träning: Idag blev det ingen träning pga att jag fortfarande inte känner mig riktigt frisk.
Tacksam: Idag är jag tacksam över all hjälp jag fick av Anders på Svedjeholmskyrkan. Det är mycket lättare när man är två som jobbar och hade vi inte varit två så kanske vi inte varit klara strax före 3 på natten.
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio. När jag kom hem så var jag så trött att jag var tvungen att lägga mig och sova en stund. Förutom det så har jag städat lite, jobbat med kyrkans hemsida, kört bänkpress mm.
Träning: Idag har jag kört lite bänkpress.
Hjälp: Idag har jag hjälpt till att ta emot varorna på Mio. Jag har även hjälpt kyrkan genom att jobba med budskapen på hemsidan.
2012: Det jag delar idag är att jag är mycket tacksam för att Jesper ska mixa istället för mig imorgon så att jag kan gå på hockeymatchen mellan Modo och HV 71. Jag har ringt och sms:at utan att få svar från mina ljudtekniker och tänkte därför ge bort hockeybiljetterna som jag fick i julklapp. Men efter att ha pratat med Thomas och Maria om problemet så hjälpte de mig att lösa det. Jag får gå på hockeymatchen imorgon och Jesper ställer upp och mixar istället för mig. Ett stort tack till Jesper som ska mixa och tack till Thomas och Maria som hjälpte mig!
2011: Spelade innebandy
2010: Idag mixade jag ljudet och sände radio. Senare spelade jag gitarr, hjälpte min mor med ett dokument som skulle läggas ut på en hemsida. Jag har även spelat innebandy
2009: Jag åkte på EFS och lyssnade på härlig lovsång med många duktiga sångare och musiker.